Acceptarea procesului de achiziție a îmbrăcămintei antistatice este indispensabilă

- Sep 26, 2019-

Acceptarea procesului de achiziție a îmbrăcămintei antistatice este indispensabilă


După finalizarea producției de îmbrăcăminte antistatică, acceptarea calității produsului finit este un pas foarte important. Modul de operare este metoda de inspecție corectă. Este recomandat să acordați atenție următoarelor etape.


În primul rând, dacă inspecția generală este deteriorată sau cromatică, atunci când obțineți îmbrăcăminte anti-statică recent fabricată, ar trebui să verificați toate părțile acesteia pentru a vedea dacă există off-line, deteriorare, uzură, etc. Dacă există găuri evidente, deschiderile, decolorarea etc. nu sunt calificate.

În al doilea rând, anti-statice de lucru haine inspecție circuit personal de cusut, linia fiecărei piese de cusut nu este permis să se îndoaie casual, pentru a satisface nevoile de modelare a salopetelor personalizate; etanșitatea cusăturii trebuie să fie compatibilă cu grosimea și textura țesăturii; cerințele pieselor simetrice sunt practic aceleași. Liniile ar trebui să fie îngrijite, să nu se suprapună, să nu arunce, sări și cusăturile să fie clare și frumoase; ace de pornire și oprire ar trebui să fie ferme, lungimea liniei capului trebuie să fie adecvată și nu trebuie să lipsească ace sau să nu fie în linie.


În al treilea rând, hainele de lucru anti-statice dimensiunea personalizată, dimensiunea de îmbrăcăminte se potrivește este cea mai de bază, dacă hainele de lucru proiectate în funcție de dimensiunea standard națională, dimensiunea ar trebui să fie foarte potrivită, numărul de îmbrăcăminte trebuie să fie în conformitate cu "îmbrăcămintea seria de tip "standard Regulamentele relevante sunt aplicate. Specificațiile sunt limitate la toleranțele permise de standard și sunt în afara domeniului pentru produsele care nu sunt conforme.


Inspecția de calitate a produselor finite pentru îmbrăcăminte anti-statică este ultima linie de apărare în procesul de confecționare a îmbrăcămintei antistatice. Dacă nu este completat cu atenție, este foarte probabil ca produsele necalificate să intre pe piață și să provoace un impact grav asupra întreprinderii.