Papuci antistatic

- Sep 26, 2019-

Papuci antistatic


Este în căldura verii, temperatura este foarte ridicată și este fierbinte, oamenii sunt fericiți să stea în camera cu aer condiționat, purtând misto să se bucure de vara caldă. Desigur, persoanele care lucrează în sala de producție nu fac excepție. De asemenea, își doresc să își scoată costumele grele și pantofii anti-statici și să-și îmbrace o rochie de vară ușoară pentru a lucra. În acest moment, în locul pantofilor anti-statici, este vorba de un papuci anti-statici, care este un fel de încălțăminte de lucru care face oamenii să se simtă confortabil.

Papucii anti-statici sunt atât antistatici cât și confortabili de purtat, ceea ce îi face o alegere bună pentru vară. Permiteți-mi să prezint pe scurt papucii antistatici pe care compania noastră de forță le-a vândut recent.

Papucii anti-statici folosesc în principal pământul pentru a introduce sarcina statică a corpului uman din corpul uman în pământ, eliberând astfel electricitatea statică a corpului uman.

Papucii antistatici pot fi împărțiți în: papuci din piele, papuci din pânză, papuci PU, papuci SPU, papuci EVA, papuci din PVC, papuci din piele etc. Iată câteva reprezentative pentru referința dvs.

1. Papuci anti-statice din patru găuri: materialul superior este din PVC / PU. Materialul tălpii este confecționat din material PVC sau spumă PU. Este format integral cu partea superioară, apoi este consolidat pe linie pentru a descărca eficient electricitatea statică. Costumele electrostatice formează împreună un sistem antistatic complet. Caracteristici: frumos, ușor și confortabil; și puternic, antiderapant, cu o rezistență excelentă la uzură.

În al doilea rând, papuci anti-statici SPU: folosiți material SPU pentru o turnare prin injecție. Cea mai mare caracteristică a acesteia este că este foarte convenabil de curățat, moale și ușor, cu costuri reduse și performanțe bune anti-statice.

În al treilea rând, papuci din compozit EVA antistatic: materialul superior este din PVC, materialul unic este compozit EVA. Performanță: este ușor și confortabil de purtat, rezistent la uzură, non-deformabil, ușor de curățat, performanță antistatică stabilă, generare scăzută de praf, efect bun fără praf și relativ ușor și subțire.