Sondă de aer Mini Ion

Sondă de aer Mini Ion
Model: ST101BN
Brand: Dr. Schneider PC
Garanție: Mai mult de un an
Vorbeste acum

Detalii produs

Aparat de suflat de aer Mini Ion Ion de birou


1.Mini parametrii tehnici ai ventilatorului de ioni DC

Model: ST101BN

Tensiune de operare 110V / 60Hz sau 220V / 50Hz

Consumul curent 0.08A sau 0.04A

Temperatura de funcționare 0 ℃ -50 ℃

Viteza aerului 45-70CFM

Dimensiune 100 mm (L) × 55 mm (W) × 137 (H) mm (fără mânere)

Acoperire cu aer 10cm × 15cm × 30cm

Greutate 2,0 kg

Tensiunea de offset 0v ~ ± 10v


2.Features

ST101BN microfon de înaltă frecvență ventilator de ioni DC adoptă sistem internațional avansat închis-buclă de control. Circuitul poate controla în mod automat cantitatea de ioni pozitivi și negativi în funcție de tensiunea din senzorul (capacul ochiului de fier) instalat la orificiul de evacuare a ventilatorului, prin creșterea pozitivului în aer. Cantitatea de ioni negativi este folosită pentru neutralizarea electricității statice pe suprafața obiectului care urmează a fi îndepărtat, realizând astfel scopul de a preveni și elimina energia electrică statică. Pe lângă seria statică de produse, designul corpului uman facilitează operarea și ușor de întreținut. Poate fi utilizată în industria prelucrătoare a produselor electronice de precizie, asamblare electronică, linii de asamblare farmaceutică, imprimare, ambalare și turnare de produse mici.

Dezavantaje: este ușor de afectat de undele electromagnetice externe și de impulsuri. Costurile de întreținere sunt mai mari decât AC.


3.Aplicație pentru suflante cu aer miniionic

Domeniul de aplicare: eliminați rapid electricitatea statică, compactă, rafinată, ușor de operat, reglarea continuă a vitezei vântului, indicatorul de echilibru ionic, funcția de încălzire a aerului, peria de curățat acul cu ioni. Fabricarea echipamentului medical, linie de asamblare; turnare prin injecție; prelucrarea pieselor mici și așa mai departe.


4. Imagini ale suflantei de aer Mini Ion

ventilator de aer mini ionizator

5.Condiții de plată

esd produse payment.jpg

6.Q & A

1) Cum să alegi ventilatorul de ioni în camera curată?

Ventilatorul de ioni de AC produce o cantitate mică de ozon atunci când este utilizat. Dacă este utilizat într-un mediu închis, va produce multe, afectând grav munca muncitorilor. Cum să o rezolvi? De fapt, este, de asemenea, foarte simplu, adică folosirea ventilatorului de ioni DC, ventilatorul de ioni DC nu produce ozon când este folosit, este foarte potrivit pentru utilizare într-un mediu închis.

Ventilatoarele ionice DC sunt mai potrivite pentru utilizarea în zonele de lucru anti-statice ale EPA în atelierele fără praf. Asigurați-vă că aveți grijă să o utilizați în viitor!

2) Ventilatorul ionic elimină electricitatea statică și dăunează corpului uman?

Dacă suflanta ionică suflă doar un fel de încărcătură electrică, iar corpul uman este izolat de pământ, această situație necesită purtarea unui costum antistatic. În caz contrar, cantitatea de încărcare acumulată în corpul uman este prea mare. La contactul cu un obiect incarcat sau invers, va aparea o cantitate mare. În prezent, corpul uman va fi expus la șoc electric, iar afecțiunile grave pot provoca insuficiență cardiacă.


7. Ambalare & Transport

1 set / carton, Dimensiune carton: 15cm (L) × 10cm (W) × 15cm (H) Greutate totală: 2kgs.

Timp de livrare: 1-2 zile, Aveți mereu stocuri de vânzare.


Anchetă