Dr. Ionizator de masă Dr.Schneider

Dr.Schneider Ionizer de masă
Model: FC-001
Ionizator de înaltă frecvență
AC 220V sau 110V
Vorbeste acum

Detalii produs

Dr.Schneider Ionizer de masă


1.Dr.Schneider Specificația top Ionizer

Dr.Schneider FC-001 În plus față de ventilatorul cu ioni de curent alternativ static / anti-static, aerul poate fi reglat cu un comutator de viteză într-o gamă largă. Fanii generează cantități mari de flux de aer încărcat pozitiv și negativ care neutralizează încărcarea pe obiect. Când suprafața obiectului este încărcată negativ, atrage o încărcare pozitivă în fluxul de aer. Când suprafața obiectului este încărcată pozitiv, atrage sarcina negativă în fluxul de aer, astfel încât energia electrică statică de pe suprafața obiectului este neutralizată. Eliminați electricitatea statică


  • Sursa de alimentare: AC90-264V

  • Consum curent: 220VAC-0.04Amp

  • Putere de aer: 90-120CFM

  • Temperatura de operare: 0 ~ 50 ° C

  • Zgomot: minim 50dB maxim 59dB

  • Dimensiuni: 140 × 75 × 200 mm

  • Greutate: 0,8KG

  • Balanță de ioni: ≤ ± 5V

  • Plug: UE, SUA, China sau mufă personalizată


2.Features

Produsul are dimensiuni mici și greutate ușoară.

Funcția este completă, energia electrică statică este puternică, iar încărcarea și descărcarea geamului frontal este foarte simplă.

Întreținerea ușoară a mașinii și curățarea motorului.


3.FC-001 Dr.Schneider Tablou Ionizer Pictures

Ventilator de aer ionizant.jpg

Ionizer

4.Care este diferența dintre un ventilator ionic de înaltă frecvență și un ventilator ionic convențional?

Ventilatoarele ionice convenționale și ventilatoarele cu ioni de înaltă frecvență se referă la metodele lor de lucru. Principiul este același. Frecvența de descărcare a ventilatoarelor ionice convenționale este, în general, de 100 Hz. Cantitatea de degajare de ioni este detectată cu ușurință în conducta de gaz sau înainte de a ajunge la suprafața obiectului. Neutralizarea, în timp ce frecvența de descărcare a ventilatorului cu ioni de înaltă frecvență este de 68000Hz, este greu de neutralizat cu ușurință, iar eficiența statică este mai bună și mai rapidă.


5.Conditii de plata

esd products Payment.jpg

6. Ventilator cu ioni de înaltă frecvență folosind cerințe și funcții

În primul rând, efectul ventilatorului de ioni de înaltă frecvență:

Principala funcție a ventilatorului cu ioni de înaltă frecvență este eliminarea electricității statice. Are funcția de eliminare statică excepțională pentru a evita poluarea și deteriorarea electrostatică. Principala funcție de punctare este derivată din principiul său de funcționare. Ventilatorul cu ioni de înaltă frecvență poate genera multe sarcini pozitive și negative. Fluxul de aer neutralizează încărcarea pe obiect. Când sarcina de pe suprafața obiectului este încărcată negativ, aceasta va atrage o încărcare pozitivă în fluxul de gaz; atunci când sarcina de pe suprafața obiectului este pozitivă, aceasta va atrage o încărcare negativă în fluxul de gaz. Când se atinge o cantitate egală de încărcare pozitivă și negativă, se poate obține un efect de neutralizare electrică.

1. Cerințe de utilizare a ventilatorului cu ioni de înaltă frecvență

(1) atenție la umiditate

Utilizarea ventilatoarelor cu ioni de înaltă frecvență necesită protecție împotriva umidității, deoarece ventilatoarele cu ioni de înaltă frecvență constau în principal din piese și circuite electrice. De exemplu, casetele de control electrice și componentele electrice aferente sunt infiltrate în mod inadvertent cu apă, ceea ce poate deteriora piesele echipamentelor pentru o lungă perioadă de timp, cu frecvență ridicată. Ventilatorul cu ioni nu va fi utilizat, deci trebuie să fie ferit de vaporii de apă, de gazele corozive, de praf, etc. Niciun nivel de lichid sau insuficient în rezervorul de curățare nu va provoca deteriorarea ireversibilă a echipamentului. Este necesar să vă asigurați că o cantitate suficientă de lichid de curățare este injectată în rezervor, altfel încălzitorul electric, pompa și vibratorul cu ultrasunete pot fi deteriorate și pot fi deteriorate. Conduceți la foc și vătămări personale.

(2) Atenție la siguranța alimentării cu energie electrică

Utilizarea ventilatorului cu ioni de înaltă frecvență trebuie să acorde atenție siguranței alimentării. Deoarece acest echipament este în contact cu apa și nivelul de lichid coroziv (umflător), este ușor să provoace scurgeri. Când instalați ventilator de ioni de înaltă frecvență, asigurați-vă că achiziționați sursa de alimentare cu specificațiile echipamentelor specificate. În circuitul de alimentare din partea utilizatorului, trebuie instalat un întrerupător de aer dedicat mașinii de spălat, iar puterea mașinii de spălat poate fi întreruptă în principal pentru curățare. Deoarece acest echipament este în contact cu apa și nivelul de lichid coroziv (umflător), este ușor să provoace scurgeri. Vă rugăm să conectați firul de împământare conform cerințelor de siguranță.

(3) Utilizare sigură

Când utilizați un ventilator cu ioni, asigurați-vă că acordați atenție siguranței. Dacă ventilatorul cu ion de înaltă frecvență defecționează sau este diferit, dacă nu puteți găsi motivul pentru prima dată, vă rugăm să opriți mai întâi puterea, vă rugăm să reparați profesional, amintiți-vă să o studiați încet, pentru că avem dreptate Acest aspect este nu foarte clar.


Hot Tags: dr.schneider ionizant de masă, China, furnizori, en-gros, ieftin, preț

Anchetă

You Might Also Like