Ionian Air Bar

Ionian Air Bar
Model: SL-006C
Lungime: personalizate
Material: cupru sau oțel inoxidabil
Vorbeste acum

Detalii produs

Lungimea individualizată a barei de aer ionizator


1.Bar caracteristici de bara de aer

  • Neutralizați rapid electricitatea statică.

  • Fluxul de gaz ionic acoperă o suprafață mare.

  • intervalul de reglare a aerului este larg (pentru a instala ventilul de aer condiționat).

  • Bara de aer a ionizării are o bună protecție la împământare.


2.Ionimizarea parametrilor tehnici ai bara de aer

Tensiunea de intrare: 220V / 50Hz sau 110V / 60Hz

Tensiune de ieșire: AC7.0KV (JH1103A)

Putere: 20W

Temperatura utilizării mediului: -10 ° C ~ +50 ° C

Lungimea firului de înaltă tensiune: 3M

Mare lungime: poate fi personalizat în funcție de cerințele clientului

Debit de aer: 3 ~ 10m / s

Presiunea aerului comprimat: 0,3Mpa ~ 0,8Mpa


3.Cum se utilizează corect bara de aer ion?

Mai întâi de toate, hai să vorbim despre ce materiale sunt în general făcute din bastoane de vânt de ioni. Ionul de vânt bastoane, din punct de vedere al numelui, va înțelege că tijele eoliene ionice sunt în general fabricate din cupru, aluminiu, tuburi din oțel inoxidabil și alte materiale verzi reciclabile. Deoarece aceste materiale sunt metalice, un efect evident este că vânturile ionice sunt restante, cauzând ruginirea conductelor. În funcție de sarcina electrică pozitivă și negativă din bara de vânt ionică, împreună cu lovitura de aer a țevii de evacuare a aerului etc. după utilizarea pe termen lung, cele de mai sus sunt aderente cu praf etc., astfel încât bara eoliană a ionului nu poate realizați bine eliminarea statică. efect.


Alte părți ale barei eoliene ionice sunt uzate atunci când sunt utilizate mult timp. Prin urmare, atunci când produsul este folosit într-o perioadă de timp prelungită, deteriorarea componentei poate provoca un scurtcircuit sau un incendiu care poate provoca un incendiu. Utilizarea bara eoliană a ionului în timp va afecta, de asemenea, utilizarea normală a generatorului de înaltă tensiune. Un impact suplimentar este că alte dispozitive pot fi arse. Prin urmare, utilizatorii trebuie să înțeleagă corect aceste cunoștințe pentru a avea o influență negativă.


4. Afișarea imaginilor

Bara de aer cu ioni de cupru

5.FRQ

1) De ce folosim barul de aer ionizat?

În atelierul obișnuit, în plus față de electricitatea statică și camera curată, electricitatea statică este selectată în eliminatorul static, există o anumită diferență. Spațiul curat al camerei este foarte curat și în aerul obișnuit al atelierului există mult praf sau mult praf. Prin urmare, există o anumită diferență în alegerea echipamentului de eliminare statică. Pentru atelierele obișnuite, recomandăm folosirea tijelor electrostatice, cum ar fi barele de ioni de cupru și barele de ioni, astfel încât întreținerea viitoare a acestor produse să fie ideală. În atelierul cu cameră curată, datorită folosirii unui aspirator special pentru curățarea zilnică, a fost efectuat și un atelier de lucru fără praf. Prin urmare, este cel mai de dorit să se utilizeze o bară de ioni sau o bară statică inductivă pentru a elimina electricitatea statică atunci când se folosește o eliminare statică. Deoarece tipul de inductiv în sine nu se descarcă, bara statică menționată mai sus nu generează oxizi generați în timpul descărcării, ceea ce reprezintă o protecție pentru camera curată.

2) Care este termenul dvs. de plată?

TT, Western Union, Paypal

3) Care este timpul de desfășurare pentru bara de ioni?

1-2 zile, Aveți stocuri gata pentru lungimea standard.

Hot Tags: ionizing air bar, China, furnizori, en-gros, pret ieftin

Anchetă

You Might Also Like