Ionizer Air Bar

Bar Ionizer
Model: SL-040
Lungime: 600mm, 800mm, 1000mm, 1200mm sau personalizate
Material: Oțel inoxidabil
Vorbeste acum

Detalii produs

Lungime Bară de aer Ionizator personalizată

1. Introducerea barei de ionizatoare SL-040

Tija de vânt cu ioni electrostatici SL-040 are un tub unic de aer cu volum mare de aer încorporat, care poate neutraliza rapid ionii. Carcasa din aluminiu dur închide acul ionic, care are aspect frumos și rezistent. Folosit pe scară largă în produse electronice de precizie, linii electronice de asamblare, echipamente de pulverizare, imprimare și industrie de producție farmaceutică pentru a îndepărta statica și praful. Distanța de acțiune a ionilor poate fi de până la un metru. Tija de aluminiu cu vânt SL-040 poate fi utilizată numai cu alimentare de ioni SL-009.

2. Caracteristicile produsului

Generatorul de înaltă tensiune SL-009 este un transformator de înaltă tensiune care crește tensiunea de frecvență a puterii la tensiunea necesară pentru diferite produse de eliminare statică. În ceea ce privește problemele de siguranță, puterea maximă a curentului de scurtcircuit pentru toate produsele de alimentare nu depășește 5mA. Tensiunea de alimentare poate fi selectată dintre 110V și 220V.

  • Gamă largă de tensiune adaptabilă.

  • Performanță de lucru stabilă și sigură.

  • Operația de instalare este simplă și convenabilă.

  • Sursa de alimentare are o bună protecție la sol.

Instructiuni de siguranta

  • Citiți manualul de operare înainte de instalare.

  • Asigurați-vă că aterizați înainte de operare.

  • Fără reparații neautorizate

3. Parametri tehnici pentru bare de ioni SL-040

Tensiune de operare: 7.0KV

Consumul curent: 0,4uA

Temperatura de operare: 0-50 ℃

Lungime cablu HV: 2,5M

Lungime maximă: 4M (lungimea poate fi personalizată)

Umiditate relativă: ≤60% HR

4. Afișează imagini cu bară de aer5.FRQ

1) Cum se instalează bara ionizantă SL-040?

Bara de ioni SL-040 trebuie să fie echipată cu generator de înaltă tensiune SL-009. Introduceți capătul liniei de conectare a tijei ionice în mufa de ieșire de înaltă tensiune a generatorului de înaltă tensiune, rotiți-o în sensul acelor de ceasornic la capăt și apoi conectați firul de masă al conexiunii tijei ionice la stâlpul de împământare din exteriorul generatorului de înaltă tensiune. Mufa de alimentare este introdusă într-o priză cu un fir de masă (rețineți tensiunea folosită de generatorul de înaltă tensiune), tija ionică este instalată fix într-o poziție adecvată, iar generatorul de înaltă tensiune poate fi pornit.

După utilizarea tijei ionice pentru o perioadă de timp, praful se va acumula pe acul ionic și peretele interior al tubului. Trebuie curățat regulat, iar puterea trebuie întreruptă la curățare.

2) Care este timpul?

1-2 zile, Au stocuri gata pentru orice lungime.

Hot Tags: bar de aer ionizator, China, furnizori, en-gros, ieftin, preț

Anchetă

You Might Also Like