Țesătură antistatică

- Oct 17, 2019-

Țesătură antistatică


Țesătura antistatică poate fi confecționată în îmbrăcăminte anti-statică, mască anti-statică, mănuși anti-statice, pantofi anti-statici sau huse pentru pantofi. Aplicații în domeniul medical, farmaceutic, alimentar, instrumente de precizie, aerospațial și alte industrii sensibile la electricitatea statică și care au cerințe ridicate de curățenie.

1. Utilizați dependența de umiditate a efectului antistatic. Prin finisarea antistatică, adică adăugând un polimer hidrofil (agent tensioactiv) în filare, țesătura este ușor să absoarbă umiditatea din aer, reduce impedanța suprafeței, reduce acumularea de electricitate statică și eliberează electricitatea statică în timp.


2. Folosiți conductivitatea fibrei. Un material antistatic și particule negre de carbon sunt adăugate la materia primă a fibrei pentru a o transforma într-o fibră conductivă, iar capacitatea conductivă a fibrei sau a țesăturii este îmbunătățită printr-o metodă de amestecare, reticulare, împletire, împletire sau țesut la formează o țesătură antistatică pentru a realiza încărcarea electrică. Se disipează pentru a preveni acumularea statică.

3. Amestecarea unei anumite cantități de fibre metalice în fibră pentru a realiza o țesătură amestecată, care are o stabilitate bună și rezistentă la spălare.


Cele de mai sus sunt despre compoziția țesăturilor antistatice, sper să vă ajute să înțelegeți mai multe despre țesăturile anti-statice.