Container ESD din plastic

Container ESD din plastic
Model: EP1903
Culoarea neagra
Tip: Reciclabila / reutilizabile
Vorbeste acum

Detalii produs

Container ESD din plastic


1.Datele tehnice privind containerul ESD

ESD circulating box.png

 1. Protecție ESD Rezistență la suprafață: 10e5-10e9 ohm.

 2. Culoarea neagra

 3. Material: modificatori de impact PP

 4. Multe dimensiuni disponibile, Dimensiuni standard: 60 * 50 * 30cm, 48 * 35 * 17cm, 54 * 42 * 24 cm

 5. Greutate maximă de încărcare 30 kg

 6. Cu sau fără capac capac ESD

 7. Formare prin injecție, material: PP

 8. ECO-friendly, non-toxice, inodor, anti-coroziune

 9. Greutate ușoară, convenabil să se miște și ușor de modelat

 10. Suprafață netedă și curată

 11. Reciclabila / reutilizabile

 12. Utilizări: Polietilenă din polietilenă (PP) antistatică ca substrat, adăugând amestec, acest amestec poate conduce curent electric și are proprietăți mecanice puternice. Cutia compozită este realizată prin turnare tradițională prin injecție. Sigur și practic. Și utilizate pe scară largă în mașini, automobile, electrocasnice, industria ușoară și alte industrii.


3.Disponibilitatea cutie a componentelor ESD

4.Cum să alegeți caseta de circulație ESD de bună calitate

Caseta de rulare anti-statică este utilizată în scopul încărcării mărfurilor. Frecvența utilizării este relativ ridicată, iar timpul este lung. Prin urmare, atunci când achiziționați, asigurați-vă că selectați acele produse rezistente, rezistent la uzură, fără miros și nu sunt ușor deformate. Cutiile de plastic au în general specificații relativ fixe, dar greutatea mărfurilor plasate este uneori mai mare. Este, de asemenea, foarte probabil să aibă un unghi mai strâns, deci alegerea unui tote solid și durabil poate crește durata de viață a cutiei. La momentul selecției, trebuie menționat faptul că anumiți producători pot adăuga materiale reciclate la momentul producției pentru a reduce costurile. Cele mai multe dintre materialele reciclate sunt gri și albastru, deci este recomandat să nu alegeți totes pentru aceste două culori dacă nu este necesar.

În al doilea rând, caseta de rupere anti-statică nu va fi deformată la temperatură normală, dar unele produse din material plastic cu o calitate slabă se vor schimba în timpul iernii și în vara fierbinte. Prin urmare, în alegere, trebuie să selectăm acele produse cu o calitate ridicată a producției și o calitate ridicată. Producătorilor li se poate cere să prezinte rapoarte de inspecție atunci când este necesar.

Din nou, verificați dacă există miros. În cazul în care produsele din plastic nu sunt manipulate bine, este ușor să lăsați mirosul. Mirosul este performanța produselor din plastic care nu respectă standardele de producție. În general, unele produse din material plastic inferior vor avea un miros. Având în vedere că este probabil să se utilizeze caseta de rupere anti-statică în industria alimentară, este important să se asigure că produsul nu are efecte secundare toxice și nu are miros.

Pe scurt, este necesar să se înțeleagă calitatea produsului atunci când se selectează caseta de schimbare antistatică. Numai calitatea și siguranța produsului pot asigura siguranța și durabilitatea produsului.


5. Termeni de plată și livrare

Paypal, T / T, Western Union

Plata și livrarea.jpg

5.FAQ

1) Aveți un preț special pentru comanda în vrac a containerului din plastic ESD?

Da, reducere de 10% dacă numărul este mai mare de 5000 de bucăți.

2) Aveți și alte produse de birou esd?

De asemenea, vindem stilou ESD, clipboard ESD, tastatură ESD, mouse ESD, mouse pad ESD, calculator ESD, suport ESD, saci ESD etc.

3) De ce să ne alegeți?

Suntem un producător de 10 ani și exportator de diferite produse ESD & Cleanroom.

Preț onest, dar competitiv și ofertă asigurată de calitate.

100% inspecție QC înainte de expediere.

Livrare promptă.


6.Packing & Transport

Ambalaj: 10-30 buc / cutie de lemn, Dimensiunile cartonului și greutățile brute sunt determinate de dimensiunile dumneavoastră.

esd products delivery.JPG


Hot Tags: esd plastic container, China, furnizori, en-gros, ieftine, preț

Anchetă

You Might Also Like