ESD Dust Bin

ESD Dust Bin
Model: EP20-20L
Capacitate: 20L
Dimensiunea pătratului: L325 * W225 * H450MM
Vorbeste acum

Detalii produs

Rezervor de praf 20 L ESD cu capac


1.Datele tehnico-pulbere pentru praful ESD

 1. Model: EP20-20L

 2. Culoarea neagra

 3. Dimensiunea pătratului: L325 * W225 * H450MM

 4. Capacitate: 20L

 5. Rezistivitate volum: 105-109Ω.CM

 6. Rezistența la suprafață: 105-109Ω.CM

 7. Timp decăderii electrostatice: 1000V / 100V mai mic decât 1,0S

 8. Tensiunea de fricțiune: mai mică de 100V

 9. Culoare: negru cu imprimare logo-ul galben esd.

 10. Material: Antistaticul permanent.


2.Funcțiile recipientului de praf antistatic cu capac

 • Folosit pentru depozitarea deșeurilor și a deșeurilor electronice în încăperi curate sau în zone sensibile statice.

 • Într-un atelier cu frecare statică, această electricitate statică poate deteriora performanța produselor electronice. Energia electrică statică poate fi eliberată efectiv de către o cutie de gunoi antistatică, iar gunoi obișnuit nu poate funcționa fără descărcare electrostatică.

 • Este ușor de depozitat cu un sac anti-static pentru gunoi, care poate evita în mod eficient curățarea coșului de gunoi și este potrivit pentru curățarea în zona antistatică.

 • Mâner portabil pentru încărcare și descărcare ușoară

 • Fabricat din material antistatic cu funcție antistatică permanentă

ESD BINS

3.Dispozitiv de afișare a gunoiului pentru gunoi

Rezervor anti-static

3.Testarea rezervorului de praf ESD

Se testează parametrii antistatici anti-statici. La testarea parametrilor antistatici ai coșului de gunoi, trebuie să folosiți instrumente de testare de înaltă precizie, cum ar fi SIMCO FMX-004 sau Schneider SL-030, deoarece produsele de imitație sunt detectate cu produse originale. Parametrii sunt foarte diferiți. Un alt aspect este acela că pe piață există multe cutii de gunoi acoperite, efectul antistatic este foarte slab și nu va fi un efect antistatic dacă se spală sau nu este folosit pentru o perioadă lungă de timp. Prin urmare, înainte de a testa produsul, dacă vrem să cunoaștem parametrii exacți ai efectului antistatic al produsului, trebuie să curățăm cu strictețe produsul testat și apoi să îl testați. Instalațiile antistatice pentru injectarea de materiale electrostatice pot fi fabricate de firma noastră, aparținând injectării de materiale electrostatice necooperate * un rezervor anti-static de gunoi. Chiar și după curățare sau timp îndelungat de utilizare, parametrii efectului antistatic nu vor fi invalizi.


Înainte de testarea produselor antistatice, după curățare, sunt expuse acele cutii anti-statice cu coș de gunoi acoperite. Este evident că efectul va ieși. Prin urmare, detectarea produselor antistatice este o legătură foarte importantă.

rezervor anti-static

Termenii de plată pentru produsele ESD

Paypal, T / T, Western Union


6.Packing & Transport

Ambalaj: 50pcs / carton, 10 cutii pe palet.

Perioada de plată: 3-5 zile pentru cantitățile de 1-500pcs.10-15 zile pentru mai mult de 500pcs.Hot Tags: esd coș de gunoi, China, furnizori, en-gros, ieftin, preț

Anchetă

You Might Also Like