Caseta ESD cu capac

Caseta ESD cu capac
Model: EP1911
Rezistența la suprafață: 10e6-10e9 ohm
Tip: Reciclabila / reutilizabile
Vorbeste acum

Detalii produs

Caseta ESD cu capac


1.Desa ESD cu date tehnice de acoperire

 1. Protecție ESD Rezistență la suprafață: 10e5-10e9 ohm.

 2. Culoarea neagra

 3. Multe dimensiuni disponibile pentru cutia esd cu capac.

 4. Greutate maximă de încărcare 30 kg

 5. Cu capacul ESD

 6. Formare prin injecție, material: PP

 7. ECO-friendly, non-toxice, inodor, anti-coroziune

 8. Greutate ușoară, convenabil să se miște și ușor de modelat

 9. Suprafață netedă și curată

 10. Reciclabila / reutilizabile

 11. Multe dimensiuni disponibile pentru cutia esd cu capac. Dimensiuni standard cum ar fi:

Dimensiune exterioară 410 * 305 * 155 mm, Dimensiune interioară: 375 * 275 * 145 mm

Dimensiune exterioară: 615 * 425 * 250mm Dimensiune interioară: 575 * 390 * 240 mm

Dimensiune exterioară: 600 * 500 * 300mm Dimensiune interioară: 560 * 465 * 290 mm


2. Rolul casetei antistatice acoperă

 • Cutia antistatică este un instrument frecvent utilizat în fabricile de produse electronice, dar nu este necesar să se utilizeze un capac. Deci, trebuie să purtați o acoperire anti-statică? În general, este necesar să se acopere capacul, iar capacul cutiei esd poate oferi o protecție suficientă pentru placa de circuit din interior și poate asigura, de asemenea, siguranță ESD pentru interior. În cazul în care capacul este îndepărtat, orice câmp electric neplacut poate provoca încărcarea unui număr de conductori individuali pe placă. Aceste sarcini induse sunt sursa ESD. Potențialele surse de câmpuri electrice înșelătoare sunt multe: oameni, haine, mașini care nu se bazează pe roți, afișaje, mobilier, orice conductor neîntemeiat, orice izolator, interferențe electromagnetice etc.

 • Placa de circuite în cutia deschisă va provoca probleme cu echipamentul intern când este transportat de către vehiculul de împământare. Prin urmare, este necesar să acoperiți cutia antistatică cu un capac antistatic în timpul transportului. de.


Caseta 3D cu imagini acoperite


4. Termenii de plată și livrarea

Paypal, T / T, Western Union

Plata și livrarea.jpg

5.Dispozitiv ESD cu aplicație pentru acoperire

 • Caseta esd este numită și o cutie de plastic antistatică care circulă. A fost utilizat pe scară largă în automobile, aparate de uz casnic, mașini, industria ușoară, electronică și alte industrii.

 • Caseta anti-statică poate să reziste la acid și alcaline, ulei, apă, umiditate, praf și non-toxice și fără gust. Acesta este, în general, utilizat pentru schimbarea componentelor componentelor industriei electronice etc. Este foarte convenabil să se curețe, să se întoarcă convenabil și să fie stivuite. Ușor de gestionat. Datorită calității excelente și a designului său personalizat și rezonabil, caseta anti-statică a fost aplicată la transportul, distribuția, depozitarea și circulația fabricii, iar caseta de rupere anti-statică poate fi utilizată și cu echipamentul stației și diverse containere logistice. Cooperați unul cu celălalt și utilizați-l în diferite locuri de producție și depozite.

 • Cutia antistatică poate elibera încărcarea statică acumulată de obiect și nu generează acumulări de sarcină și diferențe mari de potențial. În general, caseta de rupere anti-statică este utilizată pentru rularea, transportul, depozitarea, ambalarea etc. în procesul de producție a componentelor electronice, nu numai anti-îmbătrânire, anti-pliere, capacitate mare de rulare, nu este ușor de rupt, rezistență, etc., și cifră anti-statică Cifra este frumoasă, ușoară și pliabilă.

 • Cutia esd este fabricată din plăci goale PP, care este ieftină și ecologică, ceea ce poate economisi costurile de producție. Electricitatea statică a fost plătită din ce în ce mai mult de toată lumea, iar utilizarea și domeniul și domeniul de aplicare sunt din ce în ce mai extinse.


6.Packing & Transport

Ambalaj: 10-30 buc / cutie de lemn pe palet.

Timp de plumb: 3-5 zile pentru cantitati de 1-1000 buc.Hot Tags: esd caseta cu coperta, China, furnizori, en-gros, pret ieftin

Anchetă

You Might Also Like