ESD Page Protector

ESD Page Protector

Protector de pagină soft ESD
Model: EC1315
Dimensiune: A4, A3 și personalizate
Culoare: Clar cu partea galbenă
Vorbeste acum

Detalii produs

Soft U Shape Page Protector ESD


1.Specifications

Compoziția materialului: ESD PP

Grosime cu un singur strat: 0,08mm

Dimensiuni: A4 (305mm * 235mm), A3 (435mm * 305mm)

Timp de descompunere statică: 1000V-100V sub 1.0S

Rezistivitatea suprafeței: 10e6Ω ~ <10e9>

Tensiune de frecare: mai mică de 100V

11 găuri suport pentru documente

2. Dovadă permanentă a protectorului de pagină ESD

Acum venim să popularizăm unele cunoștințe despre pungile de hârtie anti-statice: pungă de hârtie antistatică care este fabricată din substrat anti-static PP de înaltă transparență, grosime: 8C, convertită în mm: 0.08mm, 11 găuri pe partea stângă. sunt mărci anti-statice tipărite și data de producție la marginea găurii. Rezistența suprafeței este de 10E7-10E11 ohmi. Tensiunea de frecare a suprafeței este mai mică de 100V. Este utilizat pe scară largă în zone sensibile statice și poate fi utilizat pentru purificarea mediului (microelectronică, biologie, etc.) sau în scopul încărcării instrucțiunilor de livrare a produselor electronice.

Predecesorul pungii de hârtie antistatice este fabricat din folie de plastic. Materialul anti-static de particule adăugat într-o anumită proporție este produs prin procesul de turnare prin suflare după ce a fost amestecat cu temperaturi ridicate și materiale plastice obișnuite și a fost suflat într-un sul de email. Foaia de film și foaia sunt tăiate mecanic în bucăți mici și sigilate termic pentru a forma pungi antistatic individuale. Geanta antistatică poate fi numită: funcție anti-statică permanentă.


3. Metoda de detecție a suportului de documente antistatice

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu două instrumente. 1, tester de rezistență la suprafață, 2, tester de tensiune de frecare

O adevărată pungă de documente antistatică, care se adaugă cu material anti-static pentru a sufla filmul în timpul procesului de producție, și apoi modelat prin forfecare. Cea mai importantă suprafață va fi tipărită cu LOGO antistatic, care este simbolul mâinii. În al doilea rând, culoarea din partea perforației ar trebui să fie galbenă, iar cel mai important pas este să folosiți instrumentul pentru a-l detecta.

Tester de rezistență la suprafață pentru a detecta efectul electrostatic al suprafeței sale, în general în puterea 10E7-10E10, acest instrument este cel mai bun de precizie, US ACL380, ACL800 și așa mai departe.

Testerul de tensiune de frecare, indiferent ce nu este anti-static, atât timp cât instrumentul este utilizat pentru testare, tensiunea produsului după frecare depășește 100V, nu este un produs antistatic calificat, desigur, depinde de industria produsului dvs. Standardul de testare, sau cerința nu este ridicată, va fi cuprins între 200V. (Instrumentele recomandate sunt: SIMCO FMX-003, US ACL-350 etc.)

Fiecare pas al timpului este îmbunătățit. Dacă este o geantă anti-statică cu adevărat permanentă, cu cât este mai stabilă, cu atât este mai stabilă.


4. Imagini de ESD Page Protector

Suport anti-static.jpg

5.Conditii de plata

plata produselor ESD


6. Pachet protector de pagini anti-static și livrare

Informații despre ambalare: 100 buc / pachet, 10 pachete / carton.

Dimensiune cutie: 40 * 30 * 40cm, Greutate brută: 20 kg / cutie
Hot Tags: protector de pagină ESD, China, furnizori, en-gros, ieftin, preț

Anchetă

You Might Also Like