Set ESD pentru băi lungi

Set ESD pentru băi lungi
Model: EC1331
Culoarea neagra
Material: ABS permanent ESD
Vorbeste acum

Detalii produs

Set anti-static ESD Long Broom


1.Parameters

Denumirea produsului: ESD Broom și ESD dustpan

Material: ESD PP (antiestatic permanent)

Rezistență la suprafață: 10E5-10E9

Tensiune de frecare: mai mică de 100V

Specificații: mătură L270 * H900MM

Lopata de gunoi L280 * W270 * H850MM

Culoare: negru


2.Caracteristicile setului de sală lungă ESD

Măturile anti-statice, lopata și lopata de gunoi sunt toate produse de materii prime anti-statice (acoperire non-suprafață), care pot fi spălate cu apă, curățate cu alcool și efectul antistatic nu se va pierde pentru totdeauna.

Dacă doriți să determinați dacă acesta este produs prin injecție electrostatică completă, vă recomandăm clienților să utilizeze cuțitul pentru a zgâria suprafața produsului după testare.


3. Imagini afișate

mătură lungă ESDmătură antistatică

4.Application

ESD Long Broom Set este utilizat în principal în sală de calculatoare, cameră pentru stații de comunicare cu microunde, cameră de schimb telefonică controlată prin program, cameră de comunicații mobile, cameră stație la sol, cameră de control radio, cameră de control pentru emițător TV, producție de circuit integrat atelier curat, fabricare de echipamente electronice atelier, spital Sala de operații, camera de anestezie și alte conducte sunt amplasate într-un loc concentrat și antipatic și antistatic.

ESD Long Broom Set este utilizat pe scară largă în industria microelectronică pentru sălile cu circuit integrat pe scară largă, la scară mare, evitând mișcarea statică a corpului uman în atelier. Industria producției de echipamente electronice, de comunicații și echipamente electronice: utilizat în atelierul de producție a echipamentelor electronice, sala de schimb telefonic controlată prin program, sala de echipamente pentru comunicații mobile, centrul de transmisie radio și televiziune, centrul de dispecerizare a controlului puterii, centrul de dispecerizare a transportului, sala de calculatoare, stația de comunicare cu microunde cameră, etc. Controlează descărcările electrostatice la comunicarea cu computerul, diverse tipuri de echipamente electronice și deteriorarea dispozitivelor sensibile statice, pentru a preveni deteriorarea în memoria computerului și a echipamentelor electronice.


5.Conditii de plata

TT, PAYPAL, UNION WESTERN.


Hot Tags: esd set de mături lungi, China, furnizori, en-gros, ieftin, preț

Anchetă

You Might Also Like