ESD cuțit

ESD Kinfe
Model: EC1327
ESD performanță: Anti static Permanent.
Dimensiune: mari, mici
Vorbeste acum

Detalii produs

Anti-static ESD cuțit

1. Detalii cuțit ESD

● Nume: Cuțit utilitar antistatic

● Model: EC1327

● Culoare: Negru

● Performanță ESD: ESD Permanent.

● Rezistență la suprafață: 10e6-109 OHM

● Tensiune de frecare: mai mică de 100V.

● Timp static de dezintegrare: 1000V / 100V mai mic decât 1.0S

● Dimensiuni mari: lungimea 165mm, latimea lamei 18mm

● Dimensiuni mici: lungimea 130mm, lățimea lamei 9mm


2.Features și utilizări pentru cutter anti-static

ESD Lățimea tăișului: 9 sau 18 mm. Shell forma de linie linie de proiectare, aderență confortabilă; funcția de blocare automată, convenabilă și sigură; o lamă din oțel inoxidabil, duritate ridicată și duritate, ascuțită și ușor de folosit; ușor de utilizat și flexibil, nu alunecos. Este utilizat pe scară largă în zone sensibile statice, poate reduce rata daunelor produselor electronice în procesul de producție, reduce costurile, îmbunătățește calitatea produselor și elimină electricitatea statică. Se purifică mediul (microelectronică, biologie, medicală etc.)


3. De ce ar trebui atelierul de producție să elimine și să reducă electricitatea statică?

Protecția și controlul electrostatic nu reprezintă doar o problemă de potrivire a produselor antistatice, ci o activitate sistematică care implică fabricarea, asamblarea, prelucrarea, inspecția, încercarea, întreținerea, ambalarea, transportul, depozitarea și utilizarea produselor electronice sensibile. Toate legăturile și modul de serie, orice greșeli din legătură vor duce la eșecul întregii lucrări de protecție. În același timp, este în contact și cu mediul în care se află produsul sensibil (articole de contact, atmosferă de aer, umiditate, pardoseală, bancă de lucru, scaun, echipament de prelucrare, unelte etc.) pălării, pantofi, mănuși, mănuși). , brățări etc.) au o relație directă, orice aspect al omisiunilor sau greșelilor, va duce la eșecul muncii de protecție statică și, în final, va cauza pierderi incalculabile.

1. Mai întâi, definiți gama de zone sensibile statice; procedurile statice de control ale companiei trebuie urmate și implementate în acest domeniu.

2, pentru a preveni generarea de electricitate statică și câmpuri electrostatice, zona de lucru trebuie să ia măsuri de protecție adecvate, cum ar fi podele conductive, ceară conductoare etc .; personalul trebuie să poarte pantofi statici cu tălpi de material static disipativ, să poarte îmbrăcăminte antistatică. În special, materialul plastic de pe scula metalică nu este permis în zona de protecție statică.

3. Acordați o atenție deosebită marcării zonei de protecție statică în mediul de lucru. Dacă intri în aceste zone, urmați măsurile de precauție ESD ale companiei, inclusiv izolarea tuturor persoanelor sau obiectelor care pot genera electricitate statică din exteriorul carcasei.

4.Image Display pentru cuțitul ESD

ESD cutter.jpgESD knife.jpg

5. Termenii plății

Paypal, T / T, Western Union, Cash, acceptați și închiderea lunară.

esd produse payment.jpg

6. Întrebări frecvente

1) Este permanent tăietorul tău anti-static ESD?

Da, cel puțin 1 an.

2) De ce folosim cuțitul ESD?

Datorită dezvoltării rapide a tehnologiei electronice, dispozitivele electronice devin tot mai mici și mai mici, iar electronii cu integrare foarte mare pot fi produși în masă, ducând la fire mai mici și mai mici și filme izolate subțiri și mai subțiri, rezultând tensiuni de defalcare mai mari. Cele mai mici. Tensiunea electrostatică generată de echipamentele electronice în timpul producției, transportului, depozitării și transbordării depășește cu mult pragul de tensiune de defalcare, care poate cauza defecțiuni sau defecțiuni ale dispozitivului, poate afecta specificațiile tehnice ale echipamentului și poate reduce fiabilitatea acestuia. . Se poate observa că electricitatea statică reprezintă un obstacol major în dezvoltarea industriei electronice.


7. Ambalare și expediere

Detaliu de ambalaj: 500pcs / carton, Dimensiune carton: 53cm * 25cm * 30cm.

Greutate brută: 20kgs.

Modalități de expediere: Comandă mică pe cale aeriană, Comandă mare pe navă.

Timp de livrare: 1-2 zile

Plata și livrarea.jpgHot Tags: esd cuțit, China, furnizori, en-gros, ieftine, preț

Anchetă

You Might Also Like