Tava de document ESD

Tava de document ESD
Model: EC1332
Straturi: 3 sau 4 straturi
Culoarea neagra
Vorbeste acum

Detalii produs

Tava de document ESD


1.ESD Specificații tăvi pentru documente

Produsele anti-statice cu bucle de documente sunt utilizate în mod profesional în atelierele anti-statice / camere curate, stocând tot felul de dosare și fișiere, convenabil și practic, valoare de rezistență anti-statică: între 10 și 10 și 9 până la 10, tensiune de frecare: 100V în interior, în conformitate cu standardele internaționale, produsele noastre trebuie să fie excelente!


● Formarea injectabilă permanentă, complet electrostatică a ESD, poate fi spălată cu apă, curățarea alcoolului, efectul antistatic nu se va pierde niciodată.

● Material: ABS.

● Rezistență statică: 10E5-10E9 ohm.

● Timp de descompunere statică: 1000V / 100V este mai mic decât 1.0S

● Tensiune de frecare: mai mică de 100V

● Straturi: patru coloane, trei coloane,

● Culoare: Negru

● Specificații fișiere de stocare: A4

2.Fotografii pentru Tava Documentelor ESD


3.Caracteristici ale daunelor electrostatice

(1). Potenţialitate

Performanțele unor componente electronice nu sunt reduse în mod semnificativ după deteriorarea electrostatică, dar deversările multiple acumulate pot provoca deteriorarea internă a dispozitivului și pot provoca pericole ascunse. Prin urmare, electricitatea statică are potențiale daune dispozitivului.

(3). Aleatoriu

În ce circumstanțe componentele electronice pot fi deteriorate de electricitatea statică? Se poate spune că din momentul în care o componentă este generată până când este deteriorată, toate procesele sunt amenințate de electricitatea statică, iar generarea acestor electricități statice este de asemenea întâmplătoare. Are mobilitate aleatorie.

(4). Complexitate

Lucrările de analiză a defecțiunilor de deteriorare a descărcărilor electrostatice sunt costisitoare datorită caracteristicilor structurale fine, fine și minuscule ale produselor electronice

Este consumator de timp, consumator de muncă, costisitor, necesită tehnologie înaltă și necesită adesea utilizarea instrumentelor de înaltă precizie, cum ar fi microscopurile electronice de scanare.

Chiar și așa, unele fenomene de deteriorare electrostatică sunt greu de diferențiat de daunele cauzate de alte cauze, determinând oamenii să greșească defecțiuni electrostatice ca alte defecțiuni. Acest lucru este adesea atribuit defecțiunilor precoce sau condițiilor necunoscute înainte de deteriorarea descărcării electrostatice. Eșecul, ascundând în mod inconștient cauza reală a defecțiunii, astfel încât analiza daunelor electrostatice la dispozitivele electronice este complicată.

Aceasta este reaziunea pentru care folosim produse ESD.


4. Metode de plată pentru tava de document ESD

esd products Payment.jpg

5. Întrebări frecvente

1) Aveți și alte produse de papetărie ESD?

De asemenea, vindem stilou ESD, clipboard ESD, tastatură ESD, mouse ESD, mouse pad ESD, calculator ESD, suport de document ESD, saci ESD etc.

2) De cât timp fabricați și exportați produse ESD?

Mai mult de 10 ani. Avem propria fabrică care produce matcă ESD, perdea de pvc ESD, papetărie ESD!

3) Alte papetărie ESD pe care le comercializăm:

produse de birou esd (2)

6. Ambalare și expediere

50buc / cutie

Dimensiune cutie: 50cm * 40cm * 40cm.

Greutate brută: 20 kg.

Timp de plumb: 1-2 zile.Hot Tags: esd document tray, China, furnizori, en-gros, ieftin, preț

Anchetă

You Might Also Like