Esd Blue Folder

esd albastru dosar model: EC1324 Dimensiune: A4 Culoare: clar & alb, clar & albastru
Vorbeste acum

Detalii produs

esd albastru

1. esd albastru dosar Specificații

Nume esd albastru
Material anti-static PP (material PP anti-static)
mărimea A4
Rezistența la suprafață 10 ^ 6-10 ^ 9Ω.
Timp de stagnare statică 1000V / 100V mai mică de 1,0S
Tensiune de frecare mai puțin de 100V
Culoare Clear & White, Clear & albastru


2. Cum să alegeți dosarul esd care vă convine

  • În prezent, multe industrii, cum ar fi electronica și instrumente de precizie acordă o mare importanță pentru curățenia și protecția electrică statică. În plus față de utilizarea echipamentului antistatic și a echipamentului antistatic, unele întreprinderi au cerințe speciale pentru dosarul în care sunt stocate documentele în atelierul de producție. Utilizați un dosar antistatic.

  • În funcție de fișierul de stocare, alegerea dosarului antistatic va fi diferită. De exemplu, formularul fluxului de lucru de pe linia de producție ar trebui să utilizeze pungă de hârtie transparentă antistatică cu material PE transparent. Materialele de stocare pot fi mai multe pagini de materiale PET și PE, iar culorile sunt în cea mai mare parte negru și albastru.

  • Atunci când alegeți un dosar anti-static, trebuie să-i acordați atenție. Majoritatea folderelor anti-statice utilizează un procedeu de pulverizare electrostatic, iar tensiunea electrostatică poate atinge mai puțin de 100V. Unii oameni se întreabă dacă folia antistatică care utilizează pulverizarea electrostatică va fi utilizată pentru o perioadă scurtă de timp? De fapt, dosarul pulverizat se va dizolva în apă, dar atâta timp cât este folosit în vremuri normale, nu folosiți apă tare pentru ao șterge sau poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp, absolut fără probleme timp de 1 până la 2 ani.


3. Imagini detaliate ale dosarului albastru

esd folder blue.JPGESD A4 folder.JPG4. Plata si livrarea

esd albastru dosar Plata si delivery.jpg

5. Despre noi

Lansat în 2010, TEHNOLOGIA DE LUCRU DE SIGURANȚĂ (SHENZHEN) CO., LIMITED. este situat în Shenzhen, care este un mare producător, comerciant cu ridicata, și 8 ani profesionist exportator pentru covor ESD, ESD perdea pvc, pantofi ESD, ESD rafturi, scaune ESD și alte produse ESD & consumabile consumabile. Calitatea și reputația sunt cuvintele cheie ale companiei noastre!

Admițând constant la valorile "managementului științific, al inovației, al calității și al credibilității", We Safety Working TECH este dedicată furnizării de soluții ESD de produse one-stop pentru industria electronică, atelier Cleanroom. Avem peste 20 de vânzări internaționale care vă servesc.

esd albastru folder factory.jpg


Avantajele noastre:

1. Producția personalizată este acceptabilă.

2. Serviciu rapid de răspuns 24 de ore, puteți contacta vânzările noastre în orice moment.

3. Fata de lucru: Total mai mult de 300 de angajați. Dintre acestea, 50 sunt ingineri / tehnicieni, 5 sunt ingineri de rang înalt.

4. Mai mult de 20 de vânzări internaționale care vă servesc. Și suntem exportatori de produse ESD din 2010.

Promisiunea noastra:

Insistăm că nu vom urmări orbește prețuri scăzute și că vom abandona calitatea obișnuită, de bună calitate este întotdeauna garanția noastră.

Ne angajăm să furnizăm produse de cea mai bună calitate la același preț.

Scopul nostru este de a deveni un furnizor global de top în domeniul produselor ESD & Cleanroom, pentru a oferi cele mai competitive prețuri în China.

noi promitem să vă oferim cele mai bune prețuri și servicii vreodată!


Scopul nostru este de a deveni un furnizor global de top în domeniul produselor ESD & Cleanroom, pentru a oferi cele mai competitive prețuri în China. Dacă aveți încredere în noi, să colaborăm acum!

Serviciul nostru de contact 24 de ore din 24, e-mail la: sales @ safety-working.com / abba @ safety-working.com

Hot Tags: esd albastru dosar, China, furnizori, en-gros, ieftine, preț

Anchetă

You Might Also Like