ESD 11 Holder Hollow

ESD 11 Suport pentru găuri
Model: EC1315
Dimensiuni: A4, A3 și personalizate
Culoare disponibilă: clar
Vorbeste acum

Detalii produs

ESD 11 Suport pentru găuri

1.ESD 11 Holder Holder Specificații

Nume: Portofoliu / titular document ESD

Transparență ridicată, antistatică permanentă

Compoziția materialului: ESD PP

Grosimea unică a stratului: 0,08 mm

Dimensiuni: A4 (305mm * 235mm), A3 (435mm * 305mm)

Timp static de dezintegrare: 1000V-100V mai mic decât 1.0S

Rezistența de suprafață: 10e6Ω ~ <10e9 ω="" (testat="" la="" o="" temperatură="" de="" 22="" °="" c="" umiditate="" 65%="">

Tensiunea de frecare: mai mică de 100V

Respectă standardul: IEC-61340-5-1


2. Funcția ESD 11 Holder Hollow

ESD 11 Holder Holder în sine are un LOGO ESD, ceea ce înseamnă în mod evident că produsul este antistatic.

Notă: Efectul antistatic al acestui produs nu este tratamentul lichid antistatic, iar temperatura și umiditatea mediului trebuie măsurate în timpul testului.

ESD 11 Holder Holder este potrivit pentru stocarea documentelor și documentelor în zonele EPA. În partea stângă, există un semn de avertizare ESD de-a lungul laturii galbene și este realizat din material antistatic PP permanent. Disponibil în dimensiuni A3 și A4. De asemenea, suntem capabili să furnizăm suporturi pentru carduri ESD, lianți ESD și mouse ESD, tastatură ESD, mată de masă ESD, perdea de rețea ESD și alte produse ESD.


2. ESD 11 Hol Holder Utilizare:

Pentru colectarea de documente pe ateliere antistatice și ateliere fără praf. Procedurile de lucru pentru procedurile de încărcare, instrucțiunile de lucru etc.

Utilizat pe scară largă în sala curată, instalație de purificare, centrale electrice ușoare, fabrica de LED-uri, fabrica de PCB, fabrica de electronice, echipamente electrice de plante electrice, napolitane, LCD / LCM / LED, optoelectronica, semiconductori chip, capete laser, chimicale farmaceutice, instrumente de precizie echipamente de îngrijire, industria microelectronică, industria aerospațială, industria militară, componente electronice, produse optoelectronice, dispozitive electronice, produse cu cristale lichide, produse integrate optoelectronice etc.


3. Imagini detaliate deținător de fișiere A4 esd

A4 esd holder.jpgSuport anti-static.jpg

4. Suport A4, Titularul de document anti-static Termeni de plată

Paypal, T / T, Western Union, Numerar ......


5. Întrebări frecvente despre sacul pentru documente ESD

1) Cât timp ați fabricat și exportat produse esd?

Mai mult de 10 ani.Avem propria noastră fabrică producătoare de esd mat, esd pvc cortina, papetărie esd!

2) Care este durata de viață pentru ESD 11 Holes Holder?

Mai mult de un an, funcția antistatică nu va scădea.

3) De ce avem nevoie de produse esd?

Distrugerea electricității statice: Descărcarea electrostatică are loc foarte rapid, cu intensitate ridicată și, de obicei, generează o căldură puternică pentru a topi circuitul intern al cipului semiconductor. Sub microscopul electronic, aspectul arată ca o gaură mică de gloanțe spre exterior, provocând daune prompte și ireversibile. Cu toate acestea, numai o zecime din acest pericol are loc în timpul testării post-zui. Ceea ce este mai grav este faptul că în celelalte 90% dintre cazuri, deteriorarea electrostatică provoacă doar degradare parțială, ceea ce înseamnă că componentele deteriorate pot trece testul fără nicio notificare, dar numai după ce produsul finit este livrat clientului. eșecul prematur la fața locului. Rezultatul este că, dacă Zui își pierde reputația, va compensa un producător pentru orice defecte de fabricație, iar pierderea economică va fi considerabilă. Pericolul electrostatic este atât de mare, deci este important să spunem că protecția ESD nu este o afacere și trebuie făcută.

6. Sac de documente antistatic pentru ambalare și transport

Informații despre ambalare: 100pcs / ambalaj, 10pachete / carton.

Dimensiune carton: 40 * 30 * 40cm

Greutate brută: 20kgs.

Livrare: comandă de mici dimensiuni pe Aer.

Ordine mare pe nave.


Plata și livrarea.jpg

Anchetă