Carcasă antistatică orizontală sau verticală

Cartelă antistatică
Model: EC1314
Dimensiuni: A3, A4 sau personalizate
Stil: orizontal sau vertical
Vorbeste acum

Detalii produs

Carcasă antistatică (orizontală sau verticală)

1.Caz caz antico-static Specificații

● Material: PVC antistatic (material dur)

● Specificații: A3, A4, A5, A6, A7, B8 (Dimensiunile și stilurile pot fi personalizate)

● Grosime: 40C.

● Rezistență la suprafață: 106-109Ω.CM

● Tensiune de frecare: mai mică de 100V.

● Culoare: Ștergeți cu o transparență ridicată

● Prin imprimarea siglei galbene de avertizare esd

● Stil: orizontal sau vertical


2.Casa caz antico-statică (orizontală sau verticală)

● Transparență ridicată, valoarea rezistenței la suprafață este de 10E6-10E10 ohmi, utilizată pentru colectarea atelierelor antistatice și a fișierelor de atelier fără praf. Există deschideri orizontale sau verticale, utilizate pentru ateliere antistatice, proceduri de încărcare a atelierului curat, înregistrări de locuri de muncă, instrucțiuni de lucru Carduri etc.

● Suportul pentru carduri anti-statice este economic și durabil și multe alte avantaje. Poate reduce foarte mult produsul electronic în procesul de producție a ratei daunelor, reduce costurile, îmbunătățește calitatea produselor și profitul; scopul principal: eliminarea electricității statice.


3.Application

Carcasa antistatică (orizontală sau verticală) poate fi folosită în zone sensibile electrostatic, poate fi folosită pentru curățarea mediului (microelectronică, biologie, medicală etc.)

Carcasa antistatică este utilizată în încăperi curate, instalație de purificare, centrale electrice ușoare, fabrică cu LED-uri, fabrici de PCB, fabrică de electronice, echipamente electronice din fabrică, plachete, LCD / LCM / LED, optoelectronice, , instrumente de precizie, echipamente de îngrijire a sănătății, industria microelectronică, aerospațială, industria militară, componente electronice, produse optoelectronice, dispozitive electronice, produse cu cristale lichide, produse integrate optoelectronice și alte produse din industria aerospațială etc.

4.Usage:

Pentru colectarea de documente pe ateliere antistatice și ateliere fără praf. Procedurile de lucru pentru procedurile de încărcare, instrucțiunile de lucru etc.

Utilizat pe scară largă în sala curată, instalație de purificare, centrale electrice ușoare, fabrica de LED-uri, fabrica de PCB, fabrica de electronice, echipamente electrice de plante electrice, napolitane, LCD / LCM / LED, optoelectronica, semiconductori chip, capete laser, chimicale farmaceutice, instrumente de precizie echipamente de îngrijire, industria microelectronică, industria aerospațială, industria militară, componente electronice, produse optoelectronice, dispozitive electronice, produse cu cristale lichide, produse integrate optoelectronice și alte produse din industria aerospațială etc.

5.Anti-static card ca imagini detaliate

suport anti-static A4.jpgesd titular A4.jpg

6. Termenii de plată

Paypal, T / T, Western Union, Numerar .....

esd produse payment.jpg

7. Întrebări frecvente despre cardul anti-static ca se

1) Ce altceva dimensiune aveți, cu excepția A4 pentru caz ESD document?

A3, A4, A5, A6, A7, B3, B4, B5, B6, B7, B8 (Dimensiunile și stilurile pot fi personalizate)

2) Este destul de clar cazul dvs. de carte antistatică?

Da, este mare transparență înaltă.

3) De ce avem nevoie de produsele esd?

În epoca actuală a tehnologiei avansate, produsele electronice au devenit protagonistul și aproape toată lumea este inseparabilă. În același timp, produsele electronice sunt produse în fabrici electronice, iar daunele cauzate de electricitatea statică sunt, de asemenea, corespunzătoare. Prin urmare, protecția statică a fost pusă pe ordinea de zi.

Care este prejudiciul cauzat de electricitatea statică? Descărcarea electrostatică are loc foarte rapid, cu intensitate ridicată și, de obicei, generează o căldură puternică pentru a topi circuitul intern al cipului semiconductor. Sub microscopul electronic, aspectul arată ca o gaură mică de gloanțe spre exterior, provocând daune prompte și ireversibile. Cu toate acestea, numai o zecime din acest pericol are loc în timpul testării post-zui. Ceea ce este mai grav este faptul că în celelalte 90% dintre cazuri, deteriorarea electrostatică provoacă doar degradare parțială, ceea ce înseamnă că componentele deteriorate pot trece testul fără nicio notificare, dar numai după ce produsul finit este livrat clientului. eșecul prematur la fața locului. Rezultatul este că, dacă Zui își pierde reputația, va compensa un producător pentru orice defecte de fabricație, iar pierderea economică va fi considerabilă. Pericolul electrostatic este atât de mare, deci este important să spunem că protecția ESD nu este o afacere și trebuie făcută.

Suntem o producție profesionistă și vânzări de papetărie antistatică, cutii de carton, covorașe anti-statice, perdele anti-statice din PVC și așa mai departe.

8.Packing & Shipping

Ambalaj: 100 buc / pachet, 2 cutii / cutie (MOQ: 5 cutii)

Livrare: Comandă pe calea aerului prin Express, cum ar fi DHL, TNT, UPS, FEDEX etc.

Comandă vrac cu nava.Anchetă