Calculator antistatic

Calculator antistatic
Model: EC1310
Dimensiune: 148 * 120 * 50mm
Culoare disponibilă: Negru
ESD permanent, nu acoperire
Material: ABS anti static
Vorbeste acum

Detalii produs

Calculator antistatic ESD


1.Specifications

 • Material: model anti-static de injecție din plastic ABS, antistatic permanent

 • Metoda de testare: lavabilă, spălare de alcool, răzuire a cuțitului, nu afectează efectul antistatic. (acoperire non-suprafață, antistatic permanent)

 • Domeniul de aplicare: special pentru zone sensibile statice, poate fi utilizat pentru purificarea mediului (microelectronică, biologie, medical etc.)

 • Dimensiune: 148 * 120 * 50mm;

 • Greutate: aproximativ 140 g;

 • Rezistență la suprafață: 10e 5 până la 10e8 ohm.

 • Caracteristici: 12 biți, dublă putere (solar și baterie), ecran mare

 • Tensiune de frecare: mai mică de 100V (poate fi testată după șlefuire)


2. Afișează imagini


3.Application

Folosit pe scară largă în zone sensibile electrostatice, cum ar fi fabrica electronică, microelectronică, biologie, medicale etc.


4.Conditii de plata

5. Întrebări frecvente

1) Este necesar să folosiți papetărie antistatică într-o cameră curată?

Controlul poluării camerei curate se realizează de la om, mașină, material, lege și inel. Toate materialele de producție sau accesoriile de producție utilizate în camera curată trebuie să îndeplinească următoarele două cerințe: În primul rând, nu trebuie să fie niciuna. Materialele pentru camerele de praf, în al doilea rând, trebuie să aibă praf sau lavabilitate reduse. Papetărie folosită în încăperile curate trebuie să îndeplinească de asemenea cele două cerințe de mai sus. Papetărie în mediul de birou obișnuit nu are un tratament special în ceea ce privește emisia de praf și performanțele antistatice. Dacă este utilizat direct în camera curată, acesta va avea un impact negativ asupra curățeniei camerei curate. Pe de altă parte, pot apărea daune ESD, provocând pierderi inutile.

2) Energia solară sau energia bateriei pentru calculatorul ESD?

Atât Solar cât și Baterie.

3) Pe lângă calculatoarele anti-statice, ce alte produse principale avem?

 • Echipament de îndepărtare a prafului: ventilator ionic din seria AC / DC / FC, pistol cu aer ionic, duză cu aer ionic, bară cu aer ionic, șarpe cu aer ionic, generator static și alimentare cu înaltă tensiune.

 • Categorie instrument: ME-268A / ME-272A / ME-2570 / ME-244A, FMX-003, tester de rezistență la suprafață

 • Consumabile: consumabile de purificare, haine anti-statice, încălțăminte anti-statică, pălării anti-statice, curele de încheietură anti-statice, curele de călcâi, cutii de rulare anti-statice, cutii de componente anti-statice, perii antistatice, pensete anti-statice , covorașe anti-statice, pânză fără praf, hârtie fără praf, sticlă de alcool antistatică, cârpă din microfibră, zdravă din poliester, ștergător, ștergător de alcool mănuși anti-statice, pat deget antistatic, priză de împământare pentru încheietură, rechizite antistatice etc.


6. Ambalare și expediere

50 buc / cutie, Dimensiune carton: 0.5 * 0.4 * 0.4m, Greutate brută: 30 kg / cutie.

Timp de plumb: 1-3 zile pentru cantitate <100>
Hot Tags: calcul antiestatic, China, furnizori, en-gros, ieftin, preț

Anchetă

You Might Also Like