Dosarul A4 Esd

Dosarul ESD
Model: EC1324
Dimensiune: A4
Culoare: Clear & White, Clear & albastru
Vorbeste acum

Detalii produs

A4 esd folder

1. Dosarul A4 esd Specificații

● Nume: Titularul documentului ESD

● Material: PP antistatic (material PP antistatic)

● Dimensiune: A4

Rezistență la suprafață: 10 ^ 6-10 ^ 9Ω.

Timp static de dezintegrare: 1000V / 100V mai mic decât 1.0S

● Tensiune de frecare: mai mică de 100V.

● Culoare: Clear & White, Clear & albastru.

● Prin imprimarea semnelor anti-statice de avertizare

● Aplicație: Utilizată pe scară largă în încăperi curate, instalații de purificare, centrale electrice ușoare, fabrici cu LED-uri, fabrici de PCB-uri, fabrici de electronice, medii de purificare (microelectronică, biologie, medicale etc.)


2. Caracteristici foldere antisatice:

● Se utilizează în ateliere antistatice / camere de curățare / camere curate - clasificarea și identificarea diferitelor documente, potrivite pentru diverse rapoarte, rapoarte de date de producție și transferul și accesul la fișierele temporare, cum ar fi logistica camerei curate în clasele și în clasele out. Este practic și frumos.

● Poate fi folosit împreună cu pungi de hârtie anti-statice cu 11 găuri. Este rapid, fiabil, frumos și ușor de utilizat. Spatele este albastru și alb poate fi selectat pentru a face munca mai ușoară.

● partea frontală este o suprafață PP transparentă antistatică, mai ușor de văzut tipul și conținutul fișierului. Rezistenta la suprafata 10e6-10e9 ohm, potrivita pentru diverse ateliere curate, atestat antistatic, fabrica electronica, zona EPA etc.


3. Introducere pentru dosarul A4 esd

În prezent, multe industrii, cum ar fi electronica și instrumente de precizie acordă o mare importanță pentru curățenie și protecția electrică statică. În afară de utilizarea echipamentului antistatic și a echipamentelor antistatice, unele întreprinderi au cerințe speciale pentru dosarul în care documentele sunt stocate în atelierul de producție. Pentru folderele anti-statice. Înțelegerea numeroaselor foldere anti-statice este încă foarte vagă. Mulți clienți o cumpără înapoi. Nu va dura mult timp ca acesta să nu aibă efect antistatic, este datorat dosarului antistatic al acoperirii de suprafață pe care ați cumpărat-o. Dosarul pe care este aplicat lichidul electrostatic poate fi văzut clar din ochiul liber. Suprafața are o imprimare foarte uleioasă pe ea. Este, de asemenea, unsuroasă când este atinsă de mână. Punctul cheie este faptul că lichidul electrostatic doar aderă la suprafața foliei. Spălați cu apă sau alcool, atunci efectul antistatic va dispărea imediat și veți reveni la un dosar normal.

Deci, ce este un dosar anti-static de înaltă calitate?

Dosarul antistatic fabricat de compania noastră este turnat prin injecție cu materii prime antistatice. În primul rând, suprafața produsului este foarte uscată, nu va avea senzație de grăsime, poate fi spălată cu apă, curată cu alcool, rezistență la suprafață: 10E5-10E9 (conform standardelor internaționale), frecare Tensiunea este de 100 % garantat a fi în limita a 100V (poate fi testat după curățare cu alcool). Efectul antistatic nu va fi niciodată pierdut.

În prezent, toate tipurile de fabrici electronice de mari dimensiuni și fabrici de semiconductori au devenit din ce în ce mai stricte cu produsele antistatice. Dosarul antistatic de acoperire de suprafață nu mai poate satisface standardele ridicate ale clienților, chiar dacă prețul este de jos, dar calitatea este aceeași. Nu este, în definitiv, să fie eliminată de piață. În prezent, cererea de pe piață nu mai este ieftină, iar ceea ce este mai necesar este garanția calității.


4. Imagini detaliate pentru folderul ESD

esd folder blue.JPGESD A4 folder.JPG

5. Termenii plății

Paypal, T / T, Western Union, Numerar .....

esd produse payment.jpg

6. Întrebări frecvente pentru dosarul A4 esd

1) De ce ne alegeți?

● Produse de înaltă calitate la cele mai scăzute prețuri

● Furnizor direct de 10 ani

● Timp de expediere rapidă

● Timp de răspuns rapid

● Disponibilitatea de potrivire a prețurilor

2) Este folderul dvs. A4 esd cu anti-static permanent?

Bineînțeles, dosarul nostru permanent anti-static care poate fi curățat cu apă fără a afecta efectul antistatic.

3) Furnizați alte tipuri de papetărie ESD? În afară de dosarul ESD.

Anti-static office product.JPG


7.Packing & Transport

Informații ambalare: 12 bucăți / ambalaj, 1 ambalaj / sac, 10 ambalaje / cutie

Livrare: Comandă pe calea aerului prin Express, cum ar fi DHL, TNT, UPS, FEDEX etc.

Comandă vrac cu nava.Hot Tags: a4 esd dosar, China, furnizori, en-gros, pret ieftin

Anchetă

You Might Also Like