ESD Pu Leather Slipper

Pantofi din piele ESD pu
Material: piele PU
Dimensiune: 34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47
Culoare albă
Vorbeste acum

Detalii produs

Pantofi din piele ESD pu


1. Detalii ESD din piele pentru pantofi ESD

Culori: papuci albastru, negru, alb, etc

Material: PU

Tensiune: <>

Dimensiune: 34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47

Analiza ESD: 10E6-10E9OHM

Noul produs SPU anti-static (Lianbang) papuci de modelare, produsul are un material PU simt și un efect anti-alunecare super și elasticitate ridicată și efect anti-oboseală, talpa de toe are o rezistență foarte bună, foarte rezistent la uzură și lacrimă , cu trei nu patru caracteristici: fără praf, fără praf, fără albire, pot fi curățate, anti-alunecare, purtabile, antistatice și la modă, colorate complete, ușoare și moi, confortabile și convenabile, ușor de curățat, uscate Rapid, performanța antistatică a acestui pantof este stabilă, rezistența la suprafață este întotdeauna menținută între 10 și 10 până la a 9-a putere de 10, iar talpa nu lasă urme pe podea, care este un pantof preferat economic și practic .


2. Scopul aplicării

Potrivit pentru atelierele electronice, atelierele fără praf, atelierele de purificare și zonele de asamblare și inspecție a instalațiilor de semiconductoare.


3.Instructiuni de utilizare:

1. Pantofii antistatici sunt pantofi de protecție care elimină acumularea de electricitate statică în corpul uman și împiedică șocul electric de la curenți sub 250V.

2, pantofii antistatici nu ar trebui să poarte șosete izolate din lână groasă și încălțăminte izolată atunci când poartă, să interzică pantofii antistatici atunci când sunt utilizați ca pantofi izolați.

3, locul de utilizare a pantofilor anti-static ar trebui să fie anti-statice teren, locul de a utiliza pantofi conductiv ar trebui să fie conductiv teren.

4, încălțămintea antistatică trebuie utilizată cu îmbrăcăminte antistatică, să acorde o atenție deosebită produsului, curat, impermeabil, impermeabil.


4.Picturi afișate pentru esd papuci

ESD PISCINA PIELE

5. Termenii plății

Paypal, T / T, Western Union, închiderea lunară.

ESD slipper1066.png

6. Întrebări frecvente

1) Care sunt clasificările papucii anti-statice?

Potrivit diferitelor materiale, acesta poate fi împărțit în: papuci din piele, papuci de casă, papuci PU, papuci SPU, papuci EVA, papuci din PVC, papuci de piele etc.

Principiul este acela că prin purtarea încălțămintei antistatice și a terenului antistatic, încărcarea statică a corpului uman este direcționată de la corpul uman spre pământ, eliminând astfel electricitatea statică a corpului uman.

2) Cum de a alege papuci anti-statice

  • Papucii antistatici SPU antistatici au simțul materialului PU, dar prețul este mai mic decât cel al PU și are efect de super-anti-alunecare și elasticitate ridicată și anti-oboseală. Rezistența talpii este foarte bună și este rezistentă la uzură. Nu scade reziduurile, nu praf, nu decolorizează, este ușor și moale, confortabil de purtat și ușor de curățat. Cel mai important aspect este faptul că performanța ESD de descărcare statică este foarte stabilă, ceea ce reprezintă unul dintre echipamentele antistatice necesare în atelierul de producție în timpul verii.

  • Reamintiți clienților noștri că trebuie să alegeți unul mai mare atunci când cumpărați papuci antistatici, deoarece mărimea papucii este în general mică și toată lumea în viața de zi cu zi are o înțelegere profundă. Sper că toată lumea își amintește, pentru a nu întoarce bunurile. Este incomod.


7. Ambalare și expediere

  • Pachet: 50pairs / carton, cutie de carton: 40 * 50 * 40cm.Greutate: 25kgs.

  • Livrare: 1-2 zile pentru 1000 de perechi.Hot Tags: esd pu papuc papuc, China, furnizori, en-gros, ieftine, preț

Anchetă

You Might Also Like