Pantofi ESD Butterfly

Pantofi Antistatic esd fluture
Model:EC0602
Material: Pânză sau piele
Culoare: Albastru, Alb, Roz, Rosu, Maro, Gri, Maro etc
Vorbeste acum

Detalii produs

Pantofi Antistatic esd fluture

 

1.Specificațiile pantofilor ESD Butterfly antistatic

Material: pantofi antistatici cu suprafata conductoare din matase, partea superioara este realizata din suprafata de pânză antistatica, are un efect bun de descărcare statică ESD, emisii scăzute de praf, materialul unic este din MATERIAL PVC, confortabil de purtat, ușor și ferm.

Rezistenta: 105 ~ 109Ω

Domeniul de aplicare: Pantofi antistatici din pânză de mătase conductoare pot fi utilizați în ateliere de purificare din clasa 1.000, clasa 100.000, clasa 100.000 și fabrici electronice.

 

2.Caracteristici:

* Ligt greutate și confortabil, moale, foarte respirabil;

* Ușor de spălat și uscat, reutilizabil;

* Wearability bun, bun ESD Performance, Deft, Firma;

* Antiderapant, Durabil, Rezistent la substanțe chimice;


3.Reasons de ce anti-statice pantofi cu patru găuri sunt populare

  • Din ce în ce mai multe companii de producție electronică au cerințe din ce în ce mai mari în ceea ce privește mediul lor de producție. Cerința cea mai directă este că speră că nu va fi generată electricitate statică în timpul procesului de producție, reducând deteriorarea produselor electronice din cauza electricității statice. Modul cel mai direct angajații sunt necesare pentru a purta pantofi anti-statice. Pantoful antistatic cu patru găuri încorporează multe modele diferite. Aplicarea acesteia la atelierul de producție electronică nu numai că poate preveni în mod eficient electricitatea statică, dar, de asemenea, vă ajută să produceți produse mai bune și să vă protejați angajații de electricitatea statică. .

  • Una dintre cele mai mari caracteristici ale pantofilor antistatici cu patru găuri din fabrica de electronice este că poate elimina o parte din electricitatea statică acumulată în interiorul corpului uman și poate preveni în mod eficient șocurile electrice cauzate de unele electricitate statică sub 250 volți. Aceasta este, de asemenea, tehnologia de producție a pantofilor antistatici. Cerere.


Pantofi 4.ESD Butterflyafișare imagini

 

5.Notice înainte de a purta anti-statice ESD Butterfly pantofi

Pantofi anti-statice, ar fi haine anti-statice, au efectul special de anti-statice. În plus față de testarea regulată și testarea pantofilor antistatici, trebuie acordată atenție micilor detalii în timpul utilizării.

1. Când folosim pantofi antistatici, ar trebui să purtăm șosete subțiri din nailon sau șosete din fibre conductoare, mai degrabă decât să purtăm șosete din lână și fibre chimice.

2. În cazul în care pantofii anti-statice trebuie să fie atașate cu branțuri, să acorde o atenție la branțurile cu fire conductoare.


6.Cum să cumpere?

esd products payment.jpg

7. Ambalare & Transport maritim

Ambalaj produs: 1 pereche / sac, 50 pungi / cutie 

 

Hot Tags: pantofi fluture esd, China, furnizori, en-gros, ieftine, pret

Anchetă

You Might Also Like