Cărucior împingător ESD

Cărucior împingător ESD
Model: EC1501
Rezistența sistemului: 10e6-10e9 ohmi
Cărucioarele antistatice pot fi personalizate
Vorbeste acum

Detalii produs

Cărucior împingător ESD


1. Dimensiunile căruciorului de împingere ESD

Căruciorul anti-static poate fi reglat la orice înălțime și descărcare eficientă a sarcinilor statice.


2. Caracteristici ale caruciorului ESD push

  • Demontarea ușoară, structura transparentă a produsului, fără acumularea de praf, ușor de curățat, depozitare clară și gestionare ușoară.

  • Produsul are o capacitate de rulare extrem de puternică și poate fi extins pe orizontală și verticală la nesfârșit și combinat liber, după cum este necesar, ceea ce îmbunătățește considerabil rata de utilizare a spațiului.

  • Rafturile antistatice pot fi echipate cu roți din plastic și se pot deplasa liber.


3.Fotografii ale căruciorului antiestatic

3 cărucior ESD cărucior

Cărucior din oțel inoxidabil ESD


4.Mediu de utilizare a căruței anti-statice

  • Atunci când utilizăm cărucioare anti-statice, putem urma principiul lucrului simplu și convenabil și dezasamblați și asamblați libere partițiile de plasă ale căruciorului în funcție de nevoile reale sau reglați partițiile plasei de sârmă la o înălțime convenabilă.

  • Relativ vorbind, avantajele căruțelor anti-statice sunt evidente, iar gama de utilizare a căruțelor anti-statice este încă destul de largă. Pe lângă unele laboratoare și ateliere care au cerințe stricte în ceea ce privește controlul static, unele magazine, depozite, arhive, etc. Le veți folosi. Oamenii folosesc adesea căruțe anti-statice cu lăzi de plastic, astfel încât pot accesa cu ușurință o varietate de produse mici și articole mici. Cu toate acestea, acordați atenție capacității de transport atunci când utilizați un coș antistatic. În general, poate transporta doar obiecte ușoare. Nu folosiți un coș anti-static dincolo de raza maximă de încărcare.


5. Livrare și pachet

Timp de plumb: 1-2 zile, Au stocuri gata pentru 10-50 seturi pe zi.

Hot Tags: esd carucior, China, furnizori, en-gros, ieftin, preț

Anchetă

You Might Also Like