Bandă grilă antistatică transparentă

Bandă grilă antistatică transparentă
Model: EP2602
Culoare: Grilă neagră
Dimensiune: 5mm-60mm (lățime) x36m (Lungime)
Vorbeste acum

Detalii produs

ESD Bandă grilă antistatică transparentă

1.Parametrii de bandă grilă antistatică clară

ESD BLACK GRID CLEAR TAPE

Aplicație: Banda antistatică este utilizată pe scară largă în industria electronică pentru plăci PCB, componente, piese din plastic fixe, protecție electrostatică la suprafață etanșă. Banda antistatică este un produs foarte practic și valoros care, dacă este aplicat pe deplin, poate ajuta diferitele industrii să reducă foarte mult pericolul electrostatic.


2. Detectarea banda de gabarit anti-statica

Condițiile de temperatură și umiditate în timpul testului au fost: temperatura: 23 ± 3 ° C, umiditate relativă: 40% - 60% ± 5%.

Test de tensiune de separare

Împământați cablul de împământare al voltmetrului static și fixați eșantionul care urmează să fie testat pe suportul benzii.

Scoateți rapid banda și aduceți voltmetrul în apropierea acestuia și fixați proba de testat pe suportul pentru bandă.

Standard de tensiune de separare: determinat în funcție de diferite niveluri EHA, nivelul 1 <100v nivel=""><>

3.Banda bandă netă antistatică

Cum de a alege o bandă anti-statică de înaltă calitate?

Banda antistatică este aplicată stațiilor de lucru electrostatice care produc doar un nivel foarte scăzut de încărcare statică, chiar și într-un mediu de umiditate relativă de 10%. Acest tip nou de bandă, atunci când este deplasat pe oțel inoxidabil, nu generează mai mult de 50 de volți de încărcare, împiedicând în mod eficient descărcarea electrostatică de la deteriorarea componentelor electronice sensibile din mediul de producție.

1. Dacă banda antistatică are un miros acru și gustul este foarte puternic, banda are o forță de aderență foarte scăzută, mai ales într-un mediu cu temperatură scăzută, iar lipirea de bază pe cutie se va sparge, deoarece cleiul este neuniform, aspectul banda va avea loc fisuri, iar probabilitatea unei asemenea rupere a benzii anti-statice este foarte mare. În general, benzile antistatice inferioare sunt colorate întunecate datorită rezistenței slabe.

2. În condiții normale, culoarea albă a benzii antistatice indică faptul că pot fi asigurate mai puține impurități, aderența normală. Banda antistatică sub 100 de metri are o anumită transparență pentru a vedea tubul de hârtie. Banda galbenă se uită la aspectul neregulat al suprafeței albe a benzii, iar imprimanta sau impuritățile imprimate nu sunt șterse manual. Acest produs are în general un miros.

3, datorită grosimii peliculei, banda antistatică care simte că filmul dur este în general slab, numărul efectiv de contoare va fi redus. Benzile antistatice bune sunt mai moi și au proprietăți bune de tracțiune.


4.I afișare mages


5.SGS și certificatele CE

Certificate pentru esd band.jpg

6. Termenii de plată

Paypal, T / T, Western Union, De asemenea, acceptați închiderea lunară.


7. Ambalare & Transport

Pachetul standard de export sau ca cerință!

Pentru lățimea benzii de 48 mm, utilizați de obicei ambalaje cu 6 role per pp, fiecare rolă cu o hârtie de eliberare, 36 role / ctn.

Termenul de livrare: De obicei este de 1-3 zile după confirmarea comenzii pentru cantitatea <>


Anchetă