Lampa lipicioasă lavabilă

Strat de spălare lavabil
Model: EC1003
Dimensiune standard: 18 "x36", 24 "x36", 26 "x45"
Grosime: 3mm, 5mm
Vorbeste acum

Detalii produs

Strat de lipicios siliconic lavabil pentru medici și camere curate


1.Specificare mat colțar

● Material: silicon cu gel poliuretanic

● Dimensiune standard: 18 "x36", 24''x36 ", 26''x45" (alte dimensiuni pot fi personalizate)

● Grosime 3mm sau 5mm

● Culoare: albastru
● Utilizare: cameră medicală, curată și altele
● Tip: Matriță adezivă reutilizabilă lavabilă

● Mediul înconjurător, Spălarea de peste 5000 de ori

● Ușor și convenabil de curățat

● Rezistența la căldură: -22 ℃ la 176 ℃ F (-30 ℃ la 80 ℃)

● Aprox. Rezistența la încărcare: până la 800 lb / in² (363 kg / in²)

● Rezistența la întindere: 200 lb / in2 (91 kg / in²)

● Rezistență la tăiere: 175 lb / in² (80 kg / in²)


2.Filete lipite cu silicon, lavabile

Covorasele lipicioase din silicon, cunoscute și sub numele de covoare lipicioase curate, sunt folosite în principal pentru a controla praful tălpilor muncitorilor și partea inferioară a roților mici pentru a preveni aderarea lor în atelierul curat sau zona de control a producției pentru a atinge scopul de a controla curățenia . Acest produs este frumos și elegant, are efect bun de praf, curățare convenabilă și rapidă, investiții mici și durată lungă de viață. Este cel mai bun produs utilizat în lume pentru a controla fluxul de persoane și logistica pentru a adera la praful de sol.

Cilindrul de curățare, roata lipicioasă, rola de îndepărtare a prafului este un produs auto-adeziv de îndepărtare a prafului, care poate elimina rapid particulele mici, impuritățile, fibrele, resturile de cupru, praful etc. generate în timpul producției diferitelor produse electronice. îmbunătățirea electronică. Randamentul produsului. Folosit în combinație cu hârtie lipicioasă, se poate asigura că autocurățirea roții din cauciuc este eficientă pentru o lungă perioadă de timp.

3. Imagini detaliate mat detaliate

washable sticky mat.JPG 4.Certificates pentru mat de podea reutilizabile

ESD verde mat1062.png

5. Termenii de plată

TT (Transfer Telegrafic), Western Union, Paypal sau declarație lunară.


Plata și livrarea.jpg

6.Instructions:

1. Metoda de utilizare corectă: Când utilizați cilindrul lipicios, vă rugăm să folosiți metoda de rulare. (în special produsele de curățare care sunt neuniforme, cum ar fi placile PCB)

2. Curățare mat de silicon lipicios: vă rugăm să ștergeți cu alcool anhidru, uscați sau suflați pistolul de aer uscat.

3. Nu puteți expune benzenului și solvenților de ester (cum ar fi apa Tianna, apă de spălare netă, apă de film, acetat de etil, etc.), după contactare, vă rugăm să ștergeți repede cu alcool anhidru, pistol uscat.

4.În orice caz, 5000 de ori, dacă vâscozitatea scade semnificativ, vă rugăm să rețineți că acest fenomen este cauzat de contaminarea roții de cauciuc, după cum urmează, curățată cu alcool anhidru în timp, așezată într-un cuptor, arsă la temperatura de 50 ° C Coaceți timp de 30 de minute, viscozitatea crește, conform acestei metode, roata siliconică a companiei noastre are o durată de viață mai mare de 60.000 de ori. Dacă condițiile nu sunt disponibile, curățați-l cu alcool, împachetați-l într-un ambalaj curat și lăsați-l timp de 48 de ore. Viscozitatea a revenit, de asemenea.

Anchetă