Understencil Wiping Rolls

Understencil Wiping Rolls
Model: EC1006
Marcă imprimanta potrivită: MPM, DEK, KME, YAMAHA, MINAMI, JUKI, EKRA, PANASERT, FUJI, SANYO
Material: ștergător nețesut
Vorbeste acum

Detalii produs

SMT Industrial Understencil Wipin g Rolls


1.Specificarea ștergătorului ștergătorului de șablon SM

Ștergătoarele pentru șablon SMT sunt fabricate din celuloză din lemn natural și din fibre de poliester. Este procesat printr-o metodă unică de tip spunlace pentru a forma o structură dublă de strat de pulpă de lemn / poliester. Este puternic și durabil, are o absorbție ridicată a apei și o absorbție a uleiului, și este moale. Nu există praf, performanță antistatică. Mai ales pentru ca fabrica de electronice să îndepărteze șabloanele de tipărire, pasta de lipit excesivă și cleiul roșu de pe placa de circuite, pentru a menține placa de circuit fără pată, reducând astfel foarte mult rata de uzură, îmbunătățind considerabil eficiența producției și calitatea produsului. În scopul de a îmbunătăți eficiența muncii clientului, a economisi bani și de a controla eficient dozajul, compania noastră poate selecta lățimea și lungimea produsului în funcție de utilizarea efectivă a clientului.


2.Aplicație pentru rulourile de șlefuire pentru subțire

Aplicabil la toate modelele de imprimare automată, cum ar fi MPM, DEK, KME, YAMAHA, MINAMI, JUKI, EKRA, PANASERT, FUJI, SANYO.


3. Rolă de hârtie industrială Caracteristici:

  • Fabricat din paste de lemn din fibre lungi din bușteni americani, râșnițele de suprafață sunt aproape de zero, asigurând calitatea ștergerii

  • Fibre de celuloză și poliester.

  • Super solvent, cerneală, abilitatea de absorbție a uleiului, cerneală ștergătoare și sarcini grele.

  • Performanță excelentă a anti-dizolvării, protecției mediului, biodegradabil

  • Miezime, atunci când ștergeți nu va deteriora suprafața mașinii

  • Curățarea industrială: curățarea pieselor electronice de precizie, testare, echipamente de laborator, sticlă, cerneală și echipamente etc.


4. Ștergătoarele pentru ștergere fără rosturi ilustrează imagini detaliate

5. Termenii de plată

Plata și livrarea.jpg

6.FRQ

1) Cât de repede pot obține citatul?

De obicei, oferim o ofertă în termen de o oră după ce am primit întrebarea. Este nevoie de 9 ore dacă ancheta dvs. a lovit e-mailul nostru în timpul nostru liber.

2) Cum pot obține o mostră pentru a vă verifica calitatea?

Probele gratuite pot fi trimise odată după solicitarea dvs. După confirmarea prețului, puteți solicita pentru eșantioane să ne verificăm calitatea.

3) De ce să alegem rolele de ștergere pentru subțire?

Compania noastra este specializata in productia de stofa de stergere SMT in sala curata de 10.000 de cladiri pentru a evita impuritatile care intra in rulou si reduce productia defectelor de tiparire cauzate de impuritatile in stergerea stencilului in timpul procesului de productie.


7. Ambalare și livrare

Ambalaje anti-statice:

50pcs / cutie, cutie de carton: 40cm * 40cm * 60cm Greutate: 20kgs.

Perioada de grație :

Cantitate (piese) 1 - 500 > 500
Est. Timp (zile) 1-2 zile A fi negociatAnchetă