Materiale reutilizabile lipite

Material mat rezistent
Model: EC1003
Dimensiune: orice dimensiune poate fi personalizată
Culoarea albastra
Material: silicon
Vorbeste acum

Detalii produs

Culori reutilizabile lipicioase


1.Specificare mat de lipire refolosibile

● covorul lipicios lavabil poate suprima 99% din contaminanții purtați de talpă sau de roată, pot capta 75% din poluanții din aer; nu va retransmite particulele în atmosferă, nu va ascunde bacteria și nu va putea spăla covorul lipicios. Poate fi reciclat după sfârșitul perioadei de utilizare, cu o zonă care poate realiza mai mulți pași; întreținerea zilnică este simplă și convenabilă, iar praful și murdăria de pe covorul lipicios pot fi curățate folosind un instrument de curățare care se specializează în curățarea covorașului lipicios pentru a continua utilizarea.

● Material: silicon cu gel poliuretanic

● Dimensiune standard: 18 "x36", 24 "x36", 26 "x 45"

● Grosime 3mm sau 5mm

● Culoare: albastru
● Utilizare: cameră medicală, curată și altele
● Tip: Matriță adezivă reutilizabilă lavabilă

● Mediul înconjurător, Spălarea de peste 5000 de ori

● Rezistența la căldură: -22 ℃ la 176 ℃ F (-30 ℃ la 80 ℃)


2. Aplicații cu matriță adezivă reutilizabile

Straturile lipicioase din silicon ușor de spălat sunt potrivite, în principal, pentru a fi plasate la intrarea în spațiul curat și între zonele tampon. Ea poate elimina în mod eficient praful de pe talpa și roata, și să minimizeze influența prafului asupra calității mediului înconjurător, pentru a obține praf simplu. Efectul rezolvă problema că îndepărtarea prafului de alte covoare nu este completă și praful nu se extinde.


Lamela lipicioasă lavabilă poate fi utilizată numai pentru îndepărtarea prafului, iar praful de pe roata de rulare poate fi clar clar pentru a se asigura că roata de cauciuc este reciclată și poate aspira particule fine. Utilizate în principal în industria semiconductoarelor, industria plăcilor cu circuite imprimate, industria alimentară, placa de oțel, industria prelucrării sticlei, industria LED-urilor, industria farmaceutică.


3. Imagini detaliate de mată reutilizabile

washable sticky mat.JPG

4. Termenii de plată pentru covor lipicios din silicon lavabil

TT (Transfer Telegrafic), Western Union, Paypal sau declarație lunară.

esd produse payment.jpg

5.FAQ

1) Care este diferența dintre un covor lipicios lavabil și un covor normal lipicios?

Toată lumea știe că matul lipicios are un produs autoadeziv de îndepărtare a prafului, suprafața este netedă ca o oglindă, vâscozitatea este moderată, volumul este ușor, produsul poate adera eficient la impurități cum ar fi părul, parul, praful etc. .; mănuma lipicioasă lipicioasă se bazează pe covorul original lipicios. Adăugați o funcție specială - lavabilă; covorul lipicios lavabil poate fi reutilizat, ceea ce poate salva compania deasupra capului, matul lipicios lavabil poate transfera cu ușurință impuritățile pe covorul lipicios lavabil, astfel încât Asigurați-vă că covorul lipicios lavabil este eficient pentru o perioadă lungă de timp.

2) Poate fi spalat matul lipicios?

Masa obișnuită lipicioasă este de unică folosință și nu poate fi curățată. Este fabricat din cea mai recentă tehnologie. Gelul de apă sensibil la presiune, sensibil la mediul înconjurător, poate face suprafața de aderență a fiecărui strat al uniformei matlasate.

Straturile lipicioase din silicon ușor de spălat pot fi curățate în mod repetat, dar spălate cu alcool și nu spălate cu apă.

3) De ce să ne alegeți?

1. Suntem un producător de 10 ani și exportator de diferite produse ESD & Cleanroom

2.Prețul ieftin, dar competitiv și oferta asigurată de calitate

3.100% inspecție QC înainte de expediere

4. Livrare provizorie6.Ambalare & livrare pentru mat de silicon lipicios

Strat de lipire lavabil: 24 "* 36" * 3 mm

  • 10pcs / ctn
    GW / Ctn (Kgs): 20
    Meas. (mm): 1m * 0,65m * 0,35m
    Volum (CBM): 0.285

  • Timp de plumb: 3-5 zile

  • Ordine mare de către navă, Comandă mică de către DHL, FedEx, TNT aer express.
Anchetă