Controlul stației de legare la pământ

Controlul stației de legare la pământ
Model: EC1001
Dimensiune: 1m * 10m, 1.2m * 10m, și mărime personalizate acceptabil
Culoare: verde, gri, albastru și culori personalizate acceptabile
Vorbeste acum

Detalii produs

ESD Static Ground Grounding Mat

1.Specificație statică pentru grundul de control static ESD

covoraș anti-static, cunoscut și sub denumirea de mat mat, folie de cauciuc anti-statică, covor anti-static de cauciuc și așa mai departe. Stratul anti-static de bancă este fabricat în principal din material static antistatic (conductiv) și din material cauciuc sintetic din material electrostatic disipativ. Se folosește în mod obișnuit o structură compozită cu strat dublu de 2 mm, cu un strat static disipativ de aproximativ 0,5 mm grosime și un strat inferior de strat conductiv de grosime de aproximativ 1,5 mm.

Culoare: verde plictisitor / strălucitor, gri negru / strălucitor, verde plictisitor / strălucitor, albastru strălucitor / strălucitor, negru strălucitor / strălucitor.

Dimensiune standard: 1m * 10m.1.2m * 10m, 0.6m * 10m, 0.5m * 10m etc.

Dimensiune personalizată: Acceptabilă.

Culoare personalizată: Acceptabilă.

Rezistența la suprafață: 106-109Ω

Rezistență la fund: 103-105Ω

Rezistență la volum: 105-108Ω

Rata de uzură: 0,02g / cm2

Timp de descărcare electrostatică: <0,1>

Stocuri gata disponibile sau nu: Da

Rezistența la căldură: 300 de grade

2.Aplicație pentru Mat

esd mat.jpg

Dispozitivele electronice, computerele electronice, echipamentele de comunicații electronice, circuitele integrate și alte ateliere de producție pentru microelectronică și laboratoarele avansate trebuie să pună covorașe antistatice sau covoare conductoare pentru a reduce sau elimina pericolele legate de electricitatea statică. După ce covorașul este așezat și împământat, suprafața de lucru va descărca electricitatea statică din corpul uman, astfel încât pensetele ESD, uneltele, instrumentele și contoarele pe care corpul uman le ating pe masa să atingă un potențial substanțial uniform, făcând dispozitivul sensibil electrostatic (SSD) fără electrificare prin fricțiune etc. Efectul descărcării electrostatice este cauzat de interferența banda de suprafață cu pas larg, cauzată de descărcarea electrostatică.


3.Mai multe tipuri de metode de detectare a pământului ESD :

Metode: aspect, miros, lacrimă, tragere, măsurare și alte metode. Înțelegere intuitivă a covorașelor de masă esd.

1. Uită-te: Deschideți pachetul, culoarea suprafeței este uniformă, fără bule, pete etc.

2. Miros: Acest produs este o nouă producție de cauciuc cu un miros ușor de cauciuc. Fabrica noastra a fost imbunatatita in formula si mirosul este absolut cel mai mic din acelasi produs.

3. Lacrimi: covoraș anti-static Stratul antistatic de suprafață verde și stratul conductiv al suprafeței negre sunt vulcanizate. Partile verzi si negre pot fi rupte cu mana. Dacă partea verde este ruptă cu vinil, legătura produsului este acceptabilă. (Adeziunea afectează în mod direct eliminarea electricității statice).

4. Trageți: trageți covorașul anti-static, suprafața verde este întotdeauna verde, culoarea nu este albă și nu modifică culoarea. Descriere Acest produs este un material nou din cauciuc. Același lucru se poate folosi de asemenea prin micsorarea mâinii (suprafața verde nu schimbă culoarea, suprafața neagră nu se rupe).

5. Măsurare: Testați cu un tester de rezistență la suprafață. Rezistența la suprafața verde este de 10 - 6 ohmi de putere, iar rezistența la suprafața neagră este de 10 - 3 ohmi de putere. Domeniul de aplicare al conformității indexului anti-static.


4. Imagini de ștergere a imaginilor statice de control al ESD

esd mat grey.jpg

esd mat dull.jpg

shiny esd mat.jpg


5. Certificatele pentru matricea de împământare pentru controlul static ESD

ESD verde mat1062.png 6.Payment & Livrare

Termenul de livrare: 7-10 zile pentru comanda în vrac, 1-3 zile pentru comandă mică.

ESD verde mat3520.png

Plata termenilor: TT, Western Union, Paypal.

Plata și livrarea.jpg


Anchetă