ESD Workbench Mat

ESD Workbench Mat

ESD mat Model: EC1001 Dimensiune: 1m * 10m, 1.2m * 10m, și dimensiunea personalizate acceptabil Culoare: verde, gri, albastru și personalizate de culoare acceptabil
Vorbeste acum

Detalii produs

ESD mat de lucru

1.SESD mat de lucru de masă de lucru

Mese de lucru ESD, cunoscute și sub denumirea de esd table mat, esd pad, covor anti-static de cauciuc și așa mai departe. Stratul anti-static de bancă este fabricat în principal din material static antistatic (conductiv) și din material cauciuc sintetic din material electrostatic disipativ. Se folosește în mod obișnuit o structură compozită cu strat dublu de 2 mm, cu un strat static disipativ de aproximativ 0,5 mm grosime și un strat inferior de strat conductiv de grosime de aproximativ 1,5 mm.

Culoare: verde plictisitor / strălucitor, gri negru / strălucitor, verde plictisitor / strălucitor, albastru strălucitor / strălucitor, negru strălucitor / strălucitor.

Dimensiune standard: 1m * 10m.1.2m * 10m, 0.6m * 10m, 0.5m * 10m etc.

Dimensiune personalizată: Acceptabilă.

Culoare personalizată: Acceptabilă.

Rezistența la suprafață: 10e6-10e9Ω

Rezistență la fund: 10e3-10e5Ω

Rezistență la volum: 10e5-10e8Ω

Rata de uzură: 0,02g / cm2

Timp de descărcare electrostatică: <0,1>

Stocuri gata disponibile sau nu: Da

Rezistența la căldură: 300 de grade

2.Aplicatie pentru rola mat esd

esd mat.jpg

Dispozitivele electronice, computerele electronice, echipamentele de comunicații electronice, circuitele integrate și alte ateliere de producție pentru microelectronică și laboratoarele avansate trebuie să pună covorașe antistatice sau covoare conductoare pentru a reduce sau elimina pericolele legate de electricitatea statică. După ce covorașul este așezat și împământat, suprafața de lucru va descărca electricitatea statică din corpul uman, astfel încât pensetele ESD, uneltele, instrumentele și contoarele pe care corpul uman le ating pe masa să atingă un potențial substanțial uniform, făcând dispozitivul sensibil electrostatic (SSD) fără electrificare prin fricțiune etc. Efectul descărcării electrostatice este cauzat de interferența banda de suprafață cu pas larg, cauzată de descărcarea electrostatică.


3.Modelul de întreținere a matului de lucru

În timpul utilizării covorașului de esd, materialul de cauciuc va deveni în mod natural în timp. Deși multe materiale anti-îmbătrânire au fost adăugate la matrița electrostatică, fenomenul de îmbătrânire nu poate fi evitat. Pentru a prelungi durata de viață a covorașului, încercați să faceți următoarele:

1. Locul de lucru și suprafața covorului anti-static trebuie păstrate curat.

În al doilea rând, încercați să utilizați lămpi fără UV, UV este unul dintre motivele pentru a accelera îmbătrânirea covorașelor anti-statice. Ventilația la locul de muncă este mai bună. Minimizați concentrația de ozon în aer. Diverse mașini și echipamente pot genera ozon, unde electromagnetice și radiații electrice în timpul funcționării.

În al treilea rând, covorașul anti-static ar trebui să evite cât mai mult posibil contactul cu sursa de căldură. Dacă este inevitabil, partea de contact ar trebui să folosească vechea masă antistatică de masă sau alte echipamente pentru a izola sursa de căldură, ceea ce poate prelungi în mod eficient durata de viață a covorașului de masă.

4. În timpul utilizării plăcuței ESD, încercați să evitați contactul chimic cu matrița de lucru ESD. Dacă le atingi accidental, șterge-le cât mai curând posibil.

5. Când curățați covorașul antistatic, încercați să folosiți materiale de curățare ecologice, care nu dăunează covorașul antistatic și reduce cât mai mult posibil curățarea chimică.

În al șaselea rând, temperatura optimă de utilizare a covorașului anti-static este între 15-30 de grade și umiditatea este între 45% și 75%.

Durata de viață a covorașului anti-static depinde de mediul înconjurător și de metoda corectă de utilizare. Utilizați un covor anti-static.


4. Imagini de tabelă de lucru ESD

esd pad mat.jpg

dull esd mat.jpg

esd mat grey.jpg

5. Certificate pentru esd mat

ESD verde mat1062.png

6.Payment

TT (Transfer Telegrafic), Western Union, Paypal.

esd produse payment.jpg

7.Delivery

Termenul de livrare: 7-10 zile pentru comanda în vrac, 1-3 zile pentru comandă mică.

ESD verde mat3520.png

Plata și livrarea.jpg


Anchetă