Mat de masă de lucru ESD

Mat de masă de lucru ESD
Model: EC1001
Dimensiuni standard: 1 m * 10m, 1,2 m * 10 m sau OEM
Culoare: verde, gri, albastru sau OEM
Vorbeste acum

Detalii produs

Mat de masă de lucru ESD


1.Mat de lucru ESDcaietul de sarcini

Anti-statică banc mat, de asemenea, cunoscut sub numele de mat de masă esd, foaie de cauciuc anti-statică, esd mat de lucru şi aşa mai departe. Covorase anti-statică sunt realizate în principal de o varietate de procese folosind materiale conductoare, materiale disipative statice si cauciuc sintetic. Produsul este împărţit în două straturi, stratul de suprafaţă este un strat disipative antistatice şi stratul de jos este un strat conductiv. Un strat disipative statice având o grosime de strat de suprafaţă de aproximativ 0,3-0,5 mm, un strat de suprafata rezistenta de 10 la puterea de la 7 la 10, o putere de 9 pentru culoare convenţionale; un strat conductiv, având o grosime de aproximativ 1.5 și 1.7 mm. stratul, rezistenta de jos este 10 la puterea a 3-10, culoarea este negru. Lungimea este uniform la 10 metri, lățimea convenţional este 1m, 1,2 m, grosimea este convenţional de 2 mm si 3 mm şi lăţime, de asemenea, poate fi tăiat în funcţie de cerinţele.

Culoare: plicticos / strălucitor verde, gri, plicticos/strălucitoare plicticos/strălucitoare verde, plicticos/strălucitoare albastru, plicticos/strălucitoare negru.

Standard size:1m*10m.1.2m*10m,0.6m*10m,0.5m*10m etc.

Personalizate Dimensiune: acceptabil.

Personalizate culoare: acceptabil.

Rezistenţa de suprafaţă: 10e6-10e9Ω

Rezistenta de jos: 10e3-10e5Ω

Volumul rezistenta: 10e5-10e8Ω

Uzură rata: 0,02 g/cm2

Timp eliminarea electrostatice:<>

Gata stocurile disponibile sau nu: Da

Căldură rezistenţă: 300 de grade


2. cerere pentrumat de masă de lucru esd

esd mat.jpg

1) lucru anti-static mats sunt utilizate în principal în producerea şi prelucrarea produselor electronice. Deoarece produsele electronice sunt destul de fragile în timpul procesului de re-producţie, ei vor fi deteriorate prin electricitate statică atunci când acestea nu sunt atent, care va face ca produsul să piardă funcţiile lor originale şi să devină pseudo-produse. Acest lucru va avea un anumit impact asupra reputaţiei de afaceri.

Rogojină anti-statică munca 2) sunt utilizate pe scară largă în ateliere de producţie şi avansate de laboratoare de microelectronica industrii, cum ar fi birou topuri, contoare de linie de asamblare, rafturi, dispozitive electronice semiconductoare, calculatoare electronice, electronice echipamente de comunicare şi circuite integrate. Scopul este de a face electrostatică dispozitive sensibile care contact organismul uman şi tabel de top, cum ar fi pensete, instrumente, instrumente, instrumente, etc. ajunge un potenţial uniformă şi eliberarea electricitate statică, şi în acelaşi timp, electrostatic dispozitiv sensibil nu este pornit de fenomene electrostatice, cum ar fi frecare de electrificare, astfel realizarea efectul de protecție de electricitate statică.

3) în ateliere de productie si laboratoare avansate din industria Microelectronică, cum ar fi companii de electronice semiconductoare, calculatoarelor electronice, echipamente de comunicaţii electronice şi circuite integrate, pentru a preveni daune de statică energiei electrice pentru maşini şi produse finite, covorase anti-statică, ar trebui stabilite pentru a face organismul uman şi tabel de top de contact. Aparate, instrumente, etc. toate ajunge la acelaşi potenţial standard şi eliberarea electricitate statică, în timp ce dispozitivul sensibile electrostatic se freca mat de masă, astfel realizarea efectul electrostatic de protecţie, şi a bun acide, alcaline şi proprietăţi de rezistenţă chimică. Şi rezistente la uzură, usor de curatat si intretinut, durata de viaţă nu este mai mică de 2 ani.


3. cum să se stabilească covorase anti-statică tabel?

Atunci când se utilizează rogojină anti-statică, pune mat negru în jos, şi pune-l pe desktop pentru a conecta firul de sol. În cazul în care nu există nici o sârmă de sol speciale, poate fi direct conectat la pământ; operatorul poarta curea anti-statică încheietura mâinii şi fixat-o pe masa de anti-statică. Pad-ul, este lansat electricitatea statica generata de corpul uman; Suprafata mat de masă este strict interzisă la contactarea solvent puternic acide şi alcaline, care poate provoca suprafaţa produsului să se estompeze şi valoarea rezistenţei să scadă. În cazul în care aveţi nevoie pentru a curăţa, ştergeţi-l cu o carpa si o solutie neutra cum ar fi apa.


4.Mat de masă de lucru ESDdimagine detaliata

anti-static green mat.jpgblue esd mat.jpgesd mat roll.jpg

5. certificate pentruESD mat rola

ESD green mat1062.png

6. plata

TT (telegraf de Transfer), Western Union, Paypal.

esd products payment.jpg

7. ambalare informaţii pentru mat de masă de lucru ESD

Conduce timp: 7-10 zile pentru vrac comanda, 1-3 zile pentru comandă mici.

ESD green mat3520.png

esd products delivery.JPG


Anchetă