ESD Table Mat Roll

Masă de masă ESD
Model: EC1001
Dimensiunea rolei: 1m * 10m, 1.2m * 10m sau OEM
Culoare: Verde, Gri, Albastru, Negru sau OEM
Vorbeste acum

Detalii produs

Dulce și strălucitor mat de masă ESD roll


1.Specificație de mată din cauciuc antistematic

● Materialul covorașului anti-static este în principal fabricat din material conductiv și material antistatic și cauciuc sintetic care disipează electricitatea statică. Stratul de suprafață este convențional de 0,5 mm, stratul de jos este de 1,5 mm, iar grosimea totală poate fi făcută în 2MM, 3mm, etc. Covorașul este folosit o perioadă lungă de timp, are o rezistență bună la acizi și alcalini și este ușor de curățat.

● Culoare: verde plictisitor / strălucitor, gri negru / strălucitor, verde plictisitor / strălucitor, albastru strălucitor / strălucitor, negru strălucitor / strălucitor.

● Dimensiune standard: 1m * 10m.1.2m * 10m, 0.6m * 10m, 0.5m * 10m etc.

● Dimensiune personalizată: Acceptabilă.

● Culoare personalizată: Acceptabilă.

● Rezistența la suprafață: 10e6-10e9Ω

● Rezistență la fund: 10e3-10e5Ω

● Rezistență la volum: 10e5-10e8Ω

● Rata de uzură: 0,02g / cm2

● Timp de descărcare electrostatică: <0,1>

● Stocuri gata disponibile sau nu: Da

● Rezistența la căldură: 300 de grade

● Elongație la rupere: 188%

● Rezistență la întindere: 3,6 MPA

● Rezistența la rupere: 20,6 KN / M

● Rezistență: 14%

● Temperatură catalitică la impact -250C: fără deteriorări

● Rata permanentă de schimbare a compresiei Compresie 25%: 17,9


2.Aplicația pentru rulourile de masă ESD

esd mat.jpg

Rolul stratului de cauciuc anti-static pe suprafața de lucru:

1. Introduceți efectiv scurgeri de electricitate statică din corpul uman, scule, echipamente și materiale în pământ pentru a elimina pericolele statice din corpul uman și din mediul înconjurător.

2. Preveniți accidentele de incendiu și explozii cauzate de descărcări electrostatice în locurile de producție ale produselor inflamabile și explozive.

3. Preveniți deteriorarea componentelor și a componentelor datorită descărcării electrostatice cauzate de descărcarea electrostatică.

4. Contactați operatorul pentru șocul electrostatic și sarcina mentală cauzată de descărcarea electrostatică.

Placa antistatică din cauciuc antistatic din cauciuc este potrivită pentru producția de clădiri industriale și depozite în componente electronice, instrumente electronice, stații de rezervă pentru gaze lichefiate, dispozitive electronice semiconductoare, calculatoare electronice, echipamente de comunicații electronice și industrii microelectronice cu circuite integrate. Straturile de cauciuc electrostatice sunt concepute pentru a elimina acumularea statică din corpul uman și a mediului, pentru a preveni pericolele sau accidentele electrostatice și pentru a lua măsurile de precauție electrostatice necesare.


3.Cum se instalează un rulou de masă ESD?

Pentru a juca mai bine rolul matului de masă, alegem să montați covorașul de masă când umiditatea este de 40% -60%, temperatura este de aproximativ 10 ° C-25 ° C, iar ventilația este bună, temperatura este prea mare sau umiditate Prea mare sau prea mică va avea un efect negativ asupra efectului de instalare și asupra efectului de utilizare.

1. Curățarea suprafeței de lucru sau a biroului este un pas necesar. Materialul suprafeței generale de lucru este lemn, vopsea de fier, oțel inoxidabil, foaie galvanizată este mai frecventă. Aveți posibilitatea să alegeți unele curățate de uz casnic utilizate în mod obișnuit pentru a curăța blaturile care trebuie așezate cu covorașe antistatice. Dacă blatul este uleios, poate fi folosit un detergent de uz casnic care îndepărtează în mod special uleiul. În special, nu se recomandă utilizarea unui solvent, cum ar fi xilenul, ca agent de curățare. Până la urmă, acești solvenți sunt substanțe cancerigene cu un nivel scăzut de toxicitate, care sunt ușor de inhalat, ingerate, absorbite prin piele și sunt direct sau în stare bună de sănătate pentru angajați. Riscuri indirecte, în special pentru femei.

2, setați metoda de împământare: metoda generală de împământare utilizată pentru covorașele anti-statice cu cataramă antistatică de împământare și suprafața de masă pentru folia de cupru sau folia de aluminiu, se recomandă așezarea foliei de cupru. Dacă metoda de împământare este o cataramă anti-statică a firului de împământare, introduceți mai întâi catarama cu gheară în matrița de masă antistatică tăiată. Pentru metoda de împământare, utilizați folie de cupru sau folie de aluminiu. În primul rând, în funcție de cerințele de așezare mesa, banda de cupru sau banda de aluminiu cu o cantitate și o lungime bună trebuie să fie așezate pe blat. Folia de cupru sau folia de aluminiu trebuie să fie rezervată pentru conectarea firului de împământare. Lăsați ca electricitatea statică să fie descărcată la sol prin intermediul firului de împământare.

3. Fixarea covorașului și a blatului anti-static: După ce este fixată banda de cupru sau plasa de aluminiu, aplicați adezivul conductiv pe blatul curat și uscat sau utilizați adezivul puternic față-verso pentru al fixa. După aplicarea lipiciului superior, așteptați aproximativ 10-30 de minute. Când adezivul superior conductiv nu se lipeste de mâna, legați covorașul anti-static de masă de partea superioară a mesei. Rolați sau bateți cu o rolă sau cu un mic ciocan pentru a face ca suprafețele ambelor părți să fie drepte. Va fi gata după 24 de ore.

Pe scurt, utilizarea corectă a covorașelor anti-statice reprezintă de asemenea o parte foarte importantă a asigurării efectului protecției electrostatice. Nu vă gândiți pur și simplu că după achiziționarea materialului anti-static, puteți obține un efect antistatic. Alegerea materialului antistatic potrivit și instalarea corectă reprezintă modalitatea corectă de a obține o protecție statică eficientă.


4. Imagini din cauciuc antistatic

albastru esd mat.jpg

esd verde mat.jpg

5. Certificate pentru cauciuc antistatic Mat

ESD verde mat1062.png

6.Payment

TT (Transfer Telegrafic), Western Union, Paypal sau declarație lunară.

esd products payment.jpg

7.Packing Way

Film acoperit pe una din fețe + tub de plastic + Cutii de carton + Paleți
Paleți Dimensiune: 1m x 1m, 1m x 1.2m x 0.8m x 1.2m,
Tub de plastic (miez): Diametru 50-100mm
Cutie de carton: carton neutru, carton standard proiectat sau carton personalizat


8.Packing Way

Daca paleti dimensiune 1m x 1.2m, dimensiune Mat in 1.0m x 10m x 2mm, 30Rolls / Palet,
500 de rulouri în container 20feet dacă toate rulourile cu paleți
800Rolls in container 20feet fara paleti
850Rolluri în container 40feet dacă toate rulourile cu paleți

Daca paleti dimensiune 1m x 1.2m, dimensiune Mat in 1.2m x 10m x 2mm, 30Rolls / Palet,
500 de rulouri în container 20feet dacă toate rulourile cu paleți
800Rolls in container 20feet fara paleti
850Rolluri în container 40feet dacă toate rulourile cu paleți

esd mat on truck.JPG


Anchetă