Tapet de suprafață strălucitor ESD

Tapet de suprafață strălucitor ESD
Model: EC1001
Dimensiune standard: 1m * 10m, 1.2m * 10m sau OEM
Suprafață: strălucitoare sau plictisitoare
Vorbeste acum

Detalii produs

Tapet de suprafață strălucitor ESD


1. Date tehnice

ESD MAT DATA SHEET


2.Pictures

Antistatic Bench Matting

3.De ce folosiți ESD Shiny Surface Mat în atelierul electronic?

În primul rând, va fi descrisă structura. Structura industrială a cauciucului antistatic include în principal un strat dissipativ static și un strat conductor. Rezistența sa la suprafață este foarte mare, ajungând la a șasea până la a noua putere de zece. Aparține stratului disipativ static, numit și strat anti-static; rezistența cauciucului inferior În raport cu stratul de suprafață este puțin mai mică, la zecimi din al treilea până la al șaselea ohm, este un strat conductor. Atunci este realizarea efectului anti-static al cauciucului antistatic.

Fenomenul electricității statice generate de frecare este relativ frecvent. Energia electrică statică generată de frecarea cu suprafața disipativă este adesea mult mai mică decât energia electrică statică generată de frecare cu suprafața izolatoare sau cu suprafața conductorului. Aceasta este ceea ce numim adesea anti-static pentru a preveni excesul de energie electrică statică.

În cele din urmă, realizarea de electricitate statică. Dacă stratul conductor negru din partea inferioară a pielii de cauciuc este conectat la firul de împământare, acesta poate realiza eliberarea la pământ a electricității statice generate de sine sau a electricității statice migrate din exterior, evitând eficient pericolele eliberării statice electricitate. Acesta este principiul electricității statice.

4.SGS și certificate CE

CERTIFICATES2

5.Cum să preveniți în mod eficient electricitatea statică

  • Puneți strat mat anti-static ESD. În prezent, există astfel de produse din podea sau covoare din plastic cu o anumită conductibilitate, care pot suprima eficient electricitatea statică generată de oamenii care merg pe jos.

  • Utilizați pistoale cu aer ionic, capete ionice, tije ionice și alte facilități pentru a plasa electricitatea statică într-un anumit interval.

  • Dispozitivele semiconductoare trebuie plasate în containere de plastic statice sau pungi de plastic antistatice. Acest container antistatic are o conductivitate bună și poate preveni eficient generarea de electricitate statică.

  • Pentru ca operatorul să poarte o curea de mână anti-statică la încheietura mâinii, acest tip de mână are performanțe de împământare bune, această măsură este cea mai eficientă


6. Plată și livrare

1 rulou / carton, 30 rotole / palet, 8 paleți / 20ft container.

Perioada de grație:

Cantitate (metri pătrați)1 - 5051 - 500501 - 1000GG t; 1000
Est. Timp (zile)31015De negociat

Hot Tags: esd luci de suprafață strălucitoare, China, furnizori, en-gros, ieftin, preț

Anchetă

You Might Also Like