ESD cauciuc Mat

ESD cauciuc Mat
Model: EC1001
Culoare: negru, maro, albastru, verde, gri
Roll Dimensiune: 1 m * 10m, 1,2 m * 10 m sau personalizate
Vorbeste acum

Detalii produs

Mat sau lucios 2 straturi ESD cauciuc Mat


1. ESD workbench mat date tehnice

Nume produs:ESD cauciuc Mat
Numărul de model:EC1001
Material:Cauciuc
Rezistenţa de suprafaţă:Stratul superior de disipative: 10E3 10E5 ohmi
Jos strat conductiv: 10E6 10E9 ohmi
Grosime: 2mmStratul superior de disipative: 0.5mm
Jos strat conductiv: 1,5 mm
1,6 mm - 5 mm grosime sunt avialable
Lăţime:0,3 m - 1.5 m
Lungime:10m, 15m, 20m, 25m, 30m / rola
Culoare:Lumina verde, verde, verde inchis
Light Blue, Blue, Dark Blue
Gri, maro, negru, galben
orice culoare necesare
Timpul de degradare:<0.1>
Pierderea abrazive:<>
Greutatea brută:despre 3kg/mp
30kg/rola pentru Dimensiune: T2mmxW1.0mxL10m
Certificat:SGS, RoHS


2. de ce ar trebui să stabilească o rogojină anti-statică pe bancul de lucru?

Rogojină anti-statică de masă este de a elibera electricitatea statică din corpul uman, astfel încât pensetă ESD, instrumente, instrumente, metri patrati, etc. pe masă şi să ajungă la suprafaţă un potenţial uniforme, astfel încât dispozitivul sensibile electrostatic (SSD) nu este pornit de fenomenul electrostatică, realizarea astfel efectul de protectie electrostatica. Eficiente de buffering pentru a evita deteriorarea dispozitivului, acest produs nu conţine substanţe nocive, cum ar fi S, Hg, NH3 +, Pb, moliciune: moale, puternic de rebound, în tenacitate, dacă produsul este utilizat în frig nord sau la sud de cald, este se poate menţine moliciune şi aplatizare (pavat pe teren, blatul este foarte plat, şi nu va fi ridicat)

Pupitru de bancul de lucru anti-statică trebuie să îndeplinească cerinţele de protecţie anti-statică. În general, utilizatorul nu prea multă atenţie la funcţia de anti-statică a desktop-ului. Teste doar indicele anti-statică a suprafeţei de masă, dar ignoră adesea eliberarea de electricitate statică şi rezistenţă la pământ. Sistemul previne electricitate statică la fiind generate de sursa. Selecţie de rogojini de banc de lucru anti-statică este critică!


3.anti-static mat imagine ecran

anti-static green mat

4. metoda pentru a distinge calitatea covorase anti-statică

  • Banc de lucru anti-statică este un fel de consola. Acesta este utilizat în principal în industria electronică şi locuri unde electricitatea statică este strict necesar. Siguranţa componentelor sensibile la statică poate fi asigurată utilizând un banc de lucru anti-statică. Covorase anti-statică tabel sunt limitate de proprietăţile lor fizice şi au o viaţă limitată. Acestea sunt actualizate în mod regulat. Covorase anti-statică au nici un gust în condiții normale, dar există multe covorase anti-statică pe piaţă. În cazul în care există un miros puternic, aceasta înseamnă că există o problemă cu materiile prime. Mat de high-end anti-statică masă are un gust, dar este doar un pic de cauciuc. După câteva zile, gustul natural va dispărea.

  • Dacă vă cumpăraţi un mat de masă anti-statică, mirosul este foarte puternic, si gustul este mai puternic după căldură sau frecare. Acest lucru înseamnă că "molecula benzenului" în materia prima este volatilizing. Moleculei de benzen în principal nu este bun pentru sistemul respirator uman. Ochii afumat. Încercaţi să nu cumpere covoare ieftine anti-statică tabelul cu calitate scăzută şi gust puternic. Atunci când se utilizează, încercaţi să deschideţi fereastra pentru a evita airtightness. Atelier închis fără praf nu este recomandat să utilizaţi covorase anti-statică low-calitate, care este un mediu de producţie bună.

  • Anti-statică tabel mat pur materiei prime (cauciuc) produce nici miros şi nici substanţe nocive, şi invers, este un mat de masă provinciale. Când selectaţi o rogojină anti-statică, trebuie să fi văzut în avans, şi tabelul de anti-statică produsă de materii prime pur. Pad este moale, fără gust, elastice, şi cauza se întinde. Indexul de anti-statică este relativ stabilă. Cel mai important lucru este să miros probele furnizate de producătorul personal, determina calitatea şi apoi decide să cumpere. Pentru a face o concluzie finală, alege mat de masă anti-statică care aţi dori să fie mulţumit.


5. plata termeni:

ESD rubber mat1333.png

6. ambalare & transport

esd mat packing

 


Hot Tags: ESD cauciuc mat, China, furnizorii, en-gros, ieftine, Pret

Anchetă

You Might Also Like