ESD Pad Mat

ESD Pad Mat
Model: EC1001
Dimensiune standard: 1m * 10m, 1.2m * 10m sau OEM
Culoare: verde, gri, albastru, negru, maro sau OEM
Vorbeste acum

Detalii produs

Antistatic Esd Pad Mat în rulouri

1. Datele tehnice ale plăcuțelor ESD

esd mat

ESD MAT MATERIALE DE TESTARE


2.Material anti-static pentru podea

1. Introducerea xilenului în mașina de spălat va curăța solul cu covorașe antistatice și așeză barele de cupru sau benzile de aluminiu pe sol în conformitate cu cerințele privind așezarea solului. În acest proces, pentru a permite ca electricitatea statică să fie introdusă în sol, este necesar să se aducă un capăt al benzii de cupru sau al benzii de aluminiu la sol.

2. După ce ați introdus banda de cupru sau banda de aluminiu, curățați podeaua și uscați-o și aplicați adezivul.

3. Așteptați aproximativ o jumătate de oră. Când adezivul nu este lipicios, legați covorașul anti-static de pământ. Rolați sau bateți cu o rolă sau un mic ciocan pentru a face suprafețele celor două drepte. După 2 zile de instalare, Poate fi folosit cu încredere.

cablu de împământare

3. Ce tip de mediu foloseste esd pad mat?

anti-static mat aplicație

4. Calificarea noastră pentru mat de esd pad

ESD pad mat922.png

5.Applications

Straturile anti-statice sunt potrivite pentru utilizarea în atelierele de producție și laboratoarele avansate ale industriilor microelectronice, cum ar fi dispozitivele electronice cu semiconductori, computerele electronice, echipamentele de comunicații electronice și circuitele integrate. Pentru a reduce sau elimina pericolul electricității statice, este necesar să puneți covorașe antistatice sau motive conductive. Padul, atunci când covorașul antistatic este așezat și împământat, suprafața de lucru va descărca electricitatea statică a corpului uman, astfel încât pensetele ESD, uneltele, instrumentele, instrumentele etc. să fie în contact cu masa suprafața atinge un potențial substanțial uniform, ceea ce face ca dispozitivul sensibil la electrostatice (SSD) să fie imun la interferența benzii largi în trepte cauzată de fenomenul de descărcare, cum ar fi electrificarea prin frecare, atingând astfel efectul protecției electrostatice.


6. Termeni de plata:

Paypal, T / T, Western Union, De asemenea, acceptați închiderea lunară.

ESD pad mat1397.png


7. Care sunt cerințele pentru utilizarea covorașelor anti-statice?

Baza de lucru antistatică folosește, în principal, covorașele anti-statice pe bancul de lucru pentru a rezolva pericolul electrostatic. Rolele anti-statice trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

1. Mărimea covorașului anti-static nu trebuie să fie mai mică decât dimensiunea suprafeței de lucru.

2. Suportul anti-static trebuie să aibă fața (de ex. Suprafața antistatică verde) orientată în sus și spatele (adică suprafața neagră conductivă) orientată în jos.

3. Suportul de masă antistatic este conectat la punctul de împământare comun al bancului de lucru antistatic și apoi punctul de legare la pământ al bancului de lucru este conectat direct la magistrala de împământare pentru împământare. Fiecare covor anti-static trebuie conectat cu un singur fir de împământare antistatic. Firele de împământare ale bancului de lucru antistatic nu pot fi conectate în serie unul cu celălalt și ar trebui conectate în paralel cu magistrala de împământare.

4. Atunci când apăsați catarama antistatică de împământare a covorașului antistatic, apăsați-o din partea din față a covorașului antistatic pentru al trece prin mat și strângeți-l pentru a asigura un contact bun.

5. Rezistența la suprafață dintre oricare două puncte de pe covorașul antistatic este cuprinsă între 10 și 9 până la puterea de 10, rezistența fundului este între 3 și 5, iar descărcarea electricității statice este mai mică de 100V. Mai puțin de 1 secundă, dacă nu satisface necesitatea înlocuirii în timp.

6. Când un strat de ulei izolant, rășină și alți contaminanți sunt atașați la covorașul de masă antistatică, acesta trebuie curățat cu un detergent neutru sau agent antistatic în timp.


8.Packing & Transport

ESD MAT PACKING PICTURE


Anchetă