ESD Mats pentru electronică

ESD covorașe pentru electronică
Model: EC1001
Dimensiune: 1m * 10m, 1.2m * 10m, și mărime personalizate acceptabil
Culoare: verde, gri, albastru și culori personalizate acceptabile
Vorbeste acum

Detalii produs

ESD covorașe pentru electronică

1.RO covorase pentru electronice specification

ESD mat de masă de cauciuc, de asemenea, cunoscut sub numele de masă de masă esd, esd birou mat, esd rola mat, esd mat de cauciuc și așa mai departe. Stratul anti-static de bancă este fabricat în principal din material static antistatic (conductiv) și din material cauciuc sintetic din material electrostatic disipativ. Se folosește în mod obișnuit o structură compozită cu strat dublu de 2 mm, cu un strat static disipativ de aproximativ 0,5 mm grosime și un strat inferior de strat conductiv de grosime de aproximativ 1,5 mm.

● Culoare: verde plictisitor / strălucitor, gri negru / strălucitor, verde plictisitor / strălucitor, albastru strălucitor / strălucitor, negru strălucitor / strălucitor.

● Dimensiune standard: 1m * 10m.1.2m * 10m, 0.6m * 10m, 0.5m * 10m etc.

● Dimensiune personalizată: Acceptabilă.

● Culoare personalizată: Acceptabilă.

● Rezistența la suprafață: 106-109Ω

● Rezistență la fund: 103-105Ω

● Rezistență la volum: 105-108Ω

● Rata de uzură: 0,02g / cm2

● Timp de descărcare electrostatică: <0,1>

● Stocuri gata disponibile sau nu: Da

● Rezistența la căldură: 300 de grade


2.Aplicație pentru covorașele ESD

esd mat.jpg

Dispozitivele electronice, computerele electronice, echipamentele de comunicații electronice, circuitele integrate și alte ateliere de producție pentru microelectronică și laboratoarele avansate trebuie să pună covorașe antistatice sau covoare conductoare pentru a reduce sau elimina pericolele legate de electricitatea statică. După ce covorașul este așezat și împământat, suprafața de lucru va descărca electricitatea statică din corpul uman, astfel încât pensetele ESD, uneltele, instrumentele și contoarele pe care corpul uman le ating pe masa să atingă un potențial substanțial uniform, făcând dispozitivul sensibil electrostatic (SSD) fără electrificare prin fricțiune etc. Efectul descărcării electrostatice este cauzat de interferența banda de suprafață cu pas larg, cauzată de descărcarea electrostatică.


3. covorașe ESD pentru metoda de montare electronică :

Așezați un covor ESD pentru electronice pe desktop și apoi aplicați un buton pe suprafața firului de împământare antistatic la suprafață și conectați celălalt capăt la conductorul de împământare. Aceasta va descărca electricitatea statică colectată pe desktop prin intermediul firului de împământare antistatic.

1, suprafața verde pentru stocarea și absorbția staticului în jurul spațiului de lucru, rezistența lui 107 --- 109 Ωcm;

2, fundul negru este un conductor ≤ 106Ωcm, deoarece conductorul poate descărca rapid staticul absorbit;

3. Un capăt al firului de împământare este conectat la placa de masă antistatică, iar celălalt capăt este conectat la pământ. Prin urmare, electricitatea statică este descărcată fără probleme pe pământ prin intermediul firului de legătură. Acest lucru evacuează electricitatea statică în jurul desktopului prin acest principiu.


4. ESD covorașe pentru imagini electronice d etailed

esd mat grey.jpg

esd mat dull.jpg

5. Certificate de rogojini ESD pentru electronică

ESD verde mat1062.png 6.Payment & Livrare

Termenul de livrare: 7-10 zile pentru comanda în vrac, 1-3 zile pentru comandă mică.

ESD verde mat3520.png

Plata și livrarea.jpg


Anchetă