Esd Mat Roll

ESD mat roll
Model: EC1001
Dimensiune: 1m * 10m, 1.2m * 10m, și mărime personalizate acceptabil
Culoare: verde, gri, albastru și culori personalizate acceptabile
Vorbeste acum

Detalii produs

esd mat roll

1. Specificații pentru rulourile esd

covoraș anti-static, cunoscut și sub denumirea de mat mat, folie de cauciuc anti-statică, covor anti-static de cauciuc și așa mai departe. Stratul anti-static de bancă este fabricat în principal din material static antistatic (conductiv) și din material cauciuc sintetic din material electrostatic disipativ. Se folosește în mod obișnuit o structură compozită cu strat dublu de 2 mm, cu un strat static disipativ de aproximativ 0,5 mm grosime și un strat inferior de strat conductiv de grosime de aproximativ 1,5 mm.

Culoare: verde plictisitor / strălucitor, gri negru / strălucitor, verde plictisitor / strălucitor, albastru strălucitor / strălucitor, negru strălucitor / strălucitor.

Dimensiune standard: 1m * 10m.1.2m * 10m, 0.6m * 10m, 0.5m * 10m etc.

Dimensiune personalizată: Acceptabilă.

Culoare personalizată: Acceptabilă.

Rezistența la suprafață: 10e6-10e9Ω

Rezistență la fund: 10e3-10e5Ω

Rezistență la volum: 10e5-10e8Ω

Rata de uzură: 0,02g / cm2

Timp de descărcare electrostatică: <0,1>

Stocuri gata disponibile sau nu: Da

Rezistența la căldură: 300 de grade

2.Aplicatie pentru rola mat esd

esd mat.jpg

Dispozitivele electronice, computerele electronice, echipamentele de comunicații electronice, circuitele integrate și alte ateliere de producție pentru microelectronică și laboratoarele avansate trebuie să pună covorașe antistatice sau covoare conductoare pentru a reduce sau elimina pericolele legate de electricitatea statică. După ce covorașul este așezat și împământat, suprafața de lucru va descărca electricitatea statică din corpul uman, astfel încât pensetele ESD, uneltele, instrumentele și contoarele pe care corpul uman le ating pe masa să atingă un potențial substanțial uniform, făcând dispozitivul sensibil electrostatic (SSD) fără electrificare prin fricțiune etc. Efectul descărcării electrostatice este cauzat de interferența banda de suprafață cu pas larg, cauzată de descărcarea electrostatică.


3. Ce fel de mediu este esd mat roll folosit?

Strat anti-static Acest material de protecție electrostatică, pe lângă performanța excelentă a propriului material, trebuie să facem și alte potriviri pentru a atinge cu adevărat scopul protecției electrostatice. Unul dintre ele se bazează. După ce covorașul anti-static este așezat, matul anti-static este conectat la firul de împământare pentru a realiza eliberarea de pământ a electricității statice pentru a evita pericolul de eliberare cauzat de acumularea excesivă de electricitate statică. Toată lumea știe că daunele produse de electricitatea statică la produsele electronice sunt cauzate în principal de descărcarea electricității statice după diferența de tensiune, defalcarea de tensiune, generarea de scântei statice etc. sunt rezultatul și fenomenul provocat de eliberarea parțială a electricității statice. . Prin urmare, împământarea acestui tip de material antistatic este un aspect important al mediului său de utilizare.

Controlul umidității și temperaturii în mediul de producție este, de asemenea, un aspect important al protecției ESD. În general, recomandăm ca umiditatea relativă să fie controlată la 45% până la 75%, iar controlul temperaturii între 20 și 30 de grade Celsius este mai favorabil pentru reducerea pericolului de descărcare electrostatică. Dacă materialele produsului au cerințe speciale privind temperatura și umiditatea mediului ambiant, măsurile locale de asigurare a mediului trebuie să fie luate în funcție de necesități și condiții reale. În plus, măsurile stricte de management antistatic și implementarea sunt condiții necesare pentru asigurarea efectului antistatic. Orice neglijență sau neglijență a controlului sau a controlului nu este o sursă de pericole electrostatice artificiale.

În concluzie, în utilizarea materialelor antistatice, cum ar fi covorașele anti-statice, asigurați împământarea, asigurați umiditatea și temperatura mediului și aplicați cu strictețe măsurile anti-statice de control. Corespondența și implementarea unor astfel de medii de utilizare afectează direct prevenirea. Efectul general al electricității statice.


4. Imagini de tip roll up

esd mat grey.jpg

esd mat dull.jpg

strălucitor esd mat.jpg


5. Certificatele pentru rulourile esd

ESD verde mat1062.png

6.Payment

TT (Transfer Telegrafic), Western Union, Paypal.

esd produse payment.jpg

7.Delivery

Termenul de livrare: 7-10 zile pentru comanda în vrac, 1-3 zile pentru comandă mică.

ESD verde mat3520.png

Plata și livrarea.jpg


Hot Tags: esd rola mat, China, furnizori, en-gros, pret ieftin

Anchetă

You Might Also Like