Pătură Desktop ESD

Pătură desktop ESD
Model: EC1001
Dimensiuni standard: 1 m * 10m, 1,2 m * 10 m sau OEM
Culoare: verde, gri, albastru sau OEM
Vorbeste acum

Detalii produs

Pătură desktop ESD


1. ESD pătură mat caietul de sarcini

Anti-statică banc mat, de asemenea, cunoscut sub numele de mat de masă esd, foaie de cauciuc anti-statică, esd mat de lucru şi aşa mai departe.

Grosime: 2 mm. Stratul de suprafata este un strat antistatic de 0,5 mm, stratul de jos este un strat conductor de 1,5 mm.

Culoare: plicticos / strălucitor verde, gri, plicticos/strălucitoare plicticos/strălucitoare verde, plicticos/strălucitoare albastru, plicticos/strălucitoare negru.

Standard size:1m*10m.1.2m*10m,0.6m*10m,0.5m*10m etc.

Personalizate Dimensiune: acceptabil.

Personalizate culoare: acceptabil.

Rezistenţa de suprafaţă: 10e6-10e9Ω

Rezistenta de jos: 10e3-10e5Ω

Volumul rezistenta: 10e5-10e8Ω

Uzură rata: 0,02 g/cm2

Timp eliminarea electrostatice:<>

Gata stocurile disponibile sau nu: Da

Căldură rezistenţă: 300 de grade


2. cerere pentruPătură desktop ESD

esd mat.jpg

Rogojină anti-statică de lucru 1) sunt utilizate pe scară largă în ateliere de producţie şi avansate de laboratoare de microelectronica industrii, cum ar fi birou topuri, contoare de linie de asamblare, rafturi, dispozitive electronice semiconductoare, calculatoare electronice, electronice echipamente de comunicare şi circuite integrate. Scopul este de a face electrostatică dispozitive sensibile care contact organismul uman şi tabel de top, cum ar fi pensete, instrumente, instrumente, instrumente, etc. ajunge un potenţial uniformă şi eliberarea electricitate statică, şi în acelaşi timp, electrostatic dispozitiv sensibil nu este pornit de fenomene electrostatice, cum ar fi frecare de electrificare, astfel realizarea efectul de protecție de electricitate statică.

2) în ateliere de productie si laboratoare avansate din industria Microelectronică, cum ar fi companii de electronice semiconductoare, calculatoarelor electronice, echipamente de comunicaţii electronice şi circuite integrate, pentru a preveni daune de statică energiei electrice pentru maşini şi produse finite, covorase anti-statică, ar trebui stabilite pentru a face organismul uman şi tabel de top de contact. Aparate, instrumente, etc. toate ajunge la acelaşi potenţial standard şi eliberarea electricitate statică, în timp ce dispozitivul sensibile electrostatic se freca mat de masă, astfel realizarea efectul electrostatic de protecţie, şi a bun acide, alcaline şi proprietăţi de rezistenţă chimică. Şi rezistente la uzură, usor de curatat si intretinut, durata de viaţă nu este mai mică de 2 ani.


3. hackerii pentru ESD desktop pătură

In prezent, dezvoltarea rapidă a produselor electronice, cerinţele de mediu pentru productia si procesarea sunt, de asemenea, foarte mare, astfel încât cerințele medii de lucru, cum ar fi camere curate devin din ce în ce mai mare şi mai mare. Anti-statică covorase lansarea electricitatea statică din corpul uman, astfel încât organismul uman şi ESD pluta pe blatul de lucru, instrumente, aparate, instrumente, etc. ajunge un potenţial uniformă astfel încât dispozitivul sensibile electrostatic (SSD) nu este pornit de fenomen electrostatică, astfel încât efectul de protectie electrostatica este tamponat în mod eficient pentru a evita deteriorarea dispozitivului.

Datorită dezvoltării produselor electronice, a cererii pentru mats anti-statică, de asemenea, este foarte mare. Utilizarea de saltele anti-statică poate nu numai reduce costul de producţie al producătorilor, dar, de asemenea, economisi resursele de producţie şi pentru a evita risipă de resurse şi mediu provoacă anumite poluării.


4.Mat de pătură ESDdimagine detaliata

esd mat dull.jpgblue esd mat.jpgesd mat roll.jpg

5. SGS & CE certificate

ESD green mat1062.png

6. plata

TT (telegraf de Transfer), Western Union, Paypal.

esd products payment.jpg

7. ambalare informaţii pentru ESD mat.

Conduce timp: 7-10 zile pentru vrac comanda, 1-3 zile pentru comandă mici.

ESD green mat3520.png

esd products delivery.JPG


Hot Tags: ESD pătură desktop, China, furnizorii, en-gros, ieftine, Pret

Anchetă

You Might Also Like