ESD Anti Static Mat

ESD Anti static mat
Model: EC1001
Culoare: Albastru, Verde, Gri sau orice personalizat
Rezistența la suprafață: 10e6-109 ohmi.
Vorbeste acum

Detalii produs

ESD anti static mat


1. Specificație anti-statică pentru ESD

Stofă anti-statică, cunoscută și sub numele de mată de masă esd, foaie de cauciuc anti-statică, covor anti-static de cauciuc și așa mai departe. Stratul anti-static de bancă este fabricat în principal din material static antistatic (conductiv) și din material cauciuc sintetic din material electrostatic disipativ. Se folosește în mod obișnuit o structură compozită cu strat dublu de 2 mm, cu un strat static disipativ de aproximativ 0,5 mm grosime și un strat inferior de strat conductiv de grosime de aproximativ 1,5 mm.

Culoare: verde plictisitor / strălucitor, gri negru / strălucitor, verde plictisitor / strălucitor, albastru strălucitor / strălucitor, negru strălucitor / strălucitor.

Dimensiune standard: 1m * 10m.1.2m * 10m, 0.6m * 10m, 0.5m * 10m etc.

Rezistența la suprafață: 106-109Ω

Rezistența la fund: 103-105Ω

Rezistența la volum: 105-108Ω

Rata de uzură: 0,02g / cm2

Timp de descărcare electrostatic: <>

Mărimea și culoarea personalizate: Acceptabil.

Garanții disponibile sau nu: Da

Rezistența la căldură: 300 de grade

Suntem fabricate acest esd covor de către FACTORY noastre!

Amândoi avem nici un miros esd mat de înaltă calitate NO SMELL de tip și ușor LOW SMELL tip esd mat.


2. Utilizarea covorașului anti static

Așezați ESD Strat anti-static pe masa de lucru, Puneți un buton pe suprafața covorului esd. Conectați celălalt capăt la conducta de împământare. Descărcați electricitatea statică colectată pe birou prin intermediul cablului de împământare antistatic. .

Odată cu apariția constantă a diferitelor tipuri de electronice de precizie, este evident că sensibilitatea ESD crește din ce în ce mai mult. Controlul generării și eliminării electricității statice a devenit o sarcină importantă în procesul de fabricare a produselor conexe. Cu toate că acum putem folosi anumite materiale antistatice, cum ar fi covorașele anti-statice, putem controla eficient generarea de energie electrică statică și descărcarea electrostatică a suprafețelor de lucru. Cu toate acestea, multe medii de lucru nu sunt potrivite, iar măsurile imperfecte vor reduce efectul electricității antistatice și vor aduce mari riscuri pentru siguranța producției.

esd tabel mat.jpg

3.De ce ar trebui să folosesc firul de împământare pentru covorașul anti-static?

Când covorașul anti-static este legat la pământ, acesta trebuie conectat la cablul de împământare antistatic. Cu toate acestea, unele întreprinderi nu au o bază anti-statică reală pentru considerente de cost, dar conectă firul de împământare al echipamentului la un anumit circuit trifazat. Du-te la pământ! Se recomandă ca toți cei legați la pământ să fie conectați la un teren dedicat antistatic. De ce spui asta? Deoarece firele de împământare diferite au funcții diferite, este mai bine să folosiți fire de împământare antistatice dacă vă gândiți la antistatică, deoarece acestea au fire de împământare, cabluri de împământare, fire de împământare, etc. din antistaticul nostru real, va forma un drift de tensiune sau un derivat de zero, de fapt, nu există o împământare reală, așa că suportul anti-static trebuie să fie conectat la împământarea antistatică Go online, pentru a se asigura că calitatea produselor antistatice nu va fi problematică, iar electricitatea statică va fi bine descărcată.

esd ground cord.jpg

Cablu de împământare antistatic pentru mat: Este echipat cu clemă metalică pentru o instalare ușoară pe covor. Celălalt capăt al cablului de împământare este prevăzut cu o priză de banană și o clemă pentru aligator pentru a putea fi ușor inserată în priza de împământare și prinsă direct firul de împământare.


4.ESD Imagini anticamerale statice

esd mat.jpg

dull esd mat.jpg

esd mat grey.jpg

5. Certificatele SGS și ROHS și CE

ESD verde mat1062.png

6. Termeni de plată

esd products payment.jpg

7. ESD anti static de ambalare și de transport maritim

ESD verde mat3520.pngesd mat packaging.JPG


Anchetă