Masă antistatică pentru desktop

Strat antistatic pentru desktop
Model: EC1001
Dimensiune standard: 1m * 10m, 1.2m * 10m sau OEM
Culoare: verde / negru, gri / negru, albastru / negru, negru / negru
Vorbeste acum

Detalii produs

Strat antistatic pentru desktop


1.Datele tehnico-tehnice de tip bench bench

ESD MAT

ESD MAT TESTING PICTURES.jpg

2.Aplicatie pentru covor antistatic pentru desktop

esd mat application.jpg

3.Cum se anti-static anti-static?

În primul rând, covorașul anti-static este alcătuit din materiale antistatice și diverse cauciucuri și aditivi, iar apoi structura internă este compusă din două părți. Structura primului strat este stratul consumabil antistatic după forjare și extrudare. Grosimea acestui strat este în general controlată la aproximativ 0,5 mm, culoarea comună este în general verde și alte culori cum ar fi gri, albastru, negru etc. acest strat este stratul de suprafață al covorașului anti-static și rezistența sa la suprafață este de la 3 la 5 din 10 A doua parte este ohmică. Diferențierea de luminozitate poate face distincția între lumină și mat. Al doilea strat este un strat conductor, iar culoarea este uniformă până la negru. Grosimea acestui strat este mai groasă în raport cu primul strat și poate atinge 0,5 mm sau mai mult, în general 1,5 mm, iar rezistența sa la suprafață este de 3 până la 5 ohmi de 10 grade.

În al doilea rând, nivelurile diferite au roluri diferite în ceea ce privește funcțiile principale. Stratul conductiv negru de pe stratul inferior al plăcii de masă antistatic trebuie să fie conectat la firul de împământare pentru a realiza efectul de conducere. Stratul antistatic de suprafață al covorașului anti-static poate reduce generarea excesivă de electricitate statică din cauza frecării și ruperii în timpul utilizării și acumulează electricitate statică pe suprafață și apoi se transferă pe stratul conductiv al stratului inferior. Acesta este, de asemenea, principiul de lucru al covorașului anti-static pentru a elimina energia electrică statică.


4. Mat de cauciuc antistatic rolați imagini detaliate

ESD MAT TESTING PICTURES.jpg

esd pad mat roll.jpg

5.SGS și certificate CE

China manufacturer blue esd safe mat /antistatic floor mat/antistatic rubber mat.jpg

6. Plata și livrarea


Plata și livrarea

Detalii de ambalare: 1 rulou / sac, 4rolls / ctn pentru esd mat

Port: SHENZHEN / GUANGZHOU / HK PORT

Perioada de grație :

Cantitate (metri pătrați) 1 - 50 51 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Timp (zile) 3 10 15 A fi negociat7.FRQ

1) Care sunt principalele motive pentru îmbătrânirea covorașelor anti-statice?

În primul rând, lumina și aerul conduc la îmbătrânire: în principal datorită luminii ultraviolete și a ozonului în lumină, materialul de cauciuc îmbătrânește.

În al doilea rând, îmbătrânirea prin căldură: în special sursa de căldură la locul de muncă produce mai mult decât temperatura ambientală sau sursa de căldură, undele electromagnetice, etc.

În al treilea rând, reacția chimică conduce la fenomenul îmbătrânirii: în principal datorită utilizării chimicalelor, reactivilor chimici sau gazelor chimice la locul de muncă, astfel încât maturarea anti-statică.

2) Poate matul anti-static să aibă un efect anti-static bun?

Toată lumea știe că îmbrăcămintea antistatică, încălțămintea antistatică, curelele de mână antistatice, aceste produse de înaltă utilizare sunt maeștri antistatici, dar nu știu că există și un antistatic mastic - anti-static mat. Straturile anti-statice pot fi amplasate în locuri precum podeaua de producție și consolele de linie de asamblare.

Stofa de masă antistatică este realizată în principal din material electrostatic antistatic (conductiv) și din cauciuc sintetic din material electrostatic disipativ. Stratul de suprafață este un strat electrostatic disipativ de aproximativ 0,5 mm grosime, iar stratul inferior este un strat conductiv de aproximativ 1,5 mm grosime. Masa anti-statică de masă are o bună rezistență la uzură și rezistență la fluxul chimic și are o durată lungă de viață.

Cu toate acestea, acordați atenție la împământarea matului anti-static de masă. Este cerința de bază pentru protecția electricității statice. Dacă nu este împământat, covorașul anti-static nu va avea efectul protecției statice.


Anchetă