Pad anti-static

Anti-static Esd Mat model: EC1001 Brand: OEM rezistență la suprafață: 10e6-109 ohm.
Vorbeste acum

Detalii produs

Pad anti-static, fără miros

1. Specificație anti-statică pentru esd pad

Culori: verde plictisitor / strălucitor, gri gri / strălucitor, verde plictisitor / strălucitor, albastru plictisitor / strălucitor, negru păroasă / strălucitor.

Dimensiune standard: 1m * 10m.1.2m * 10m, 0.6m * 10m, 0.5m * 10m etc.

Rezistența la suprafață: 106-109Ω

Rezistența la fund: 103-105Ω

Rezistența la volum: 105-108Ω

Rata de uzură: 0,02g / cm2

Timp de descărcare electrostatic: <>

Mărimea și culoarea personalizate: Acceptabil.

Garanții disponibile sau nu: Da

Rezistența la căldură: 300 de grade

Suntem fabricate acest esd covor de către FACTORY noastre!

Amândoi avem nici un miros esd mat de înaltă calitate NO SMELL de tip și ușor LOW SMELL tip esd mat.

2. Cum sa alegeti cea mai buna calitate pentru pad antistatic ESD

Straturile de masă anti-statice, cunoscute și sub numele de covorașe din cauciuc ESD, covorașe de masă ESD etc., sunt în general structuri pe două nivele, stratul de suprafață este un strat static disipativ, stratul inferior fiind un strat conductiv. Culoarea stratului de suprafață este verde, gri, albastru etc. Există, de asemenea, suprafețe ușoare și mată, iar stratul inferior este negru.

Există multe tipuri de covoare anti-statice vândute pe piață, inclusiv PVC și all-rubber, și chiar multe covoare anti-statice sunt fabricate din materiale reciclate. Operatorii vor spune că calitatea covorașelor anti-statice pe care le vând este cea mai bună. Este cu adevarat bun? Ce fel de calitate este mai bună? Să o analizăm împreună.

Straturile anti-statice sunt fabricate în principal din materiale conductive statice, materiale disipative statice și cauciuc sintetic, care sunt fabricate printr-o varietate de procese. Acestea durează mult timp, au solvenți buni anti-acizi, anti-alcali și anticorpi și sunt rezistent la uzură. Ușor de curățat, pentru a vedea că materialul principal al covorașului antistatic este cauciucul, numit și cauciuc nitrilic. NBR este în mod inerent un semiconductor natural cu proprietăți antistatice. Structura moleculară este compusă din mai multe lanțuri de carbon și poate stoca o anumită cantitate de energie electrică statică. Acesta poate fi introdus în stratul interior și disipat într-un timp scurt. Cea mai mare funcție a covorașului anti-static este de a stoca o cantitate mare de energie electrică statică și de descărcare de gestiune într-o clipă. Viața generală este de aproximativ 5 ani.

Comparativ cu covorașul de masă antistatic din cauciuc, covorașul anti-static din PVC este ieftin. Motivul pentru care poate preveni electricitatea statică este din cauza agentului anti-static adăugat în producție. Acest produs este un produs chimic, cu 3-6 bucăți. Luna se va estompa treptat, ceea ce va duce la efecte electrostatice mai grave.

Putem distinge între mai multe metode, cum ar fi rezistența, mirosul, văzând flăcări, văzând zgârieturi de suprafață, moliciune contrastante etc. Aceste analize de suprafață pot ajuta pe toată lumea să-și distingă în mare măsură calitatea.

3. Imagini detaliate ale padului ESD Anti static

esd mat.jpganti-static verde mat.jpgesd mat grey.jpg

4. Certificate pentru pad-ul ESD: SGS, CE, MSDS

ESD verde mat1062.png

5. Termeni de plată pentru stratul de 2 straturi ESD Mat Mat:

esd products payment.jpg

PayPal, Western Union, T / T, De asemenea, acceptați închiderea lunară (Numai pentru clienții obișnuiți).


6. Întrebări frecvente

1) Există mirosuri rău pe tine?

Nu există miros sau miros slab.

2) Este fabricat ESD de către propria fabrică?

Desigur, făcută de fabrica noastră.

3) Ce fel de matt texted aveți?

Contactați vânzările noastre pentru a afla mai multe.


8.SEM pad mat pad de ambalare & expediere

ESD verde mat3520.png

esd rubber mat.JPG

esd mat on truck.JPG


Anchetă