Curea ESD

Curea de mână antistatică esd
Model: EC1806
Brand: OEM
ESD curea de mână și cureaua de toc
Vorbeste acum

Detalii produs

Curea anti-statică ESD

1. Specificația curelei ESD  

Cureaua de mână ESD și cureaua de călcâi ESD

Culoare: Albastru, Roșu, Negru, Verde, Metal, personalizat

Material: curea pentru incheietura mainii PU, linia cablului PU bobinat, fire conductoare albe. (Linia cordului cotit de material PU este mai flexibil, cu o scalabilitate buna!)

Tensiune statică: <100>

Dimensiune bandă: bandă reglabilă

Timp de dezintegrare statică: 0,1 (sec)

Distanța dintre conductori de fibră: 1 (mm)

Rezistența la suprafață: 01 (Ω)

Linie înfășurată: 1.8M

Anti-alergice sau nu: ambele au curea de mână economică și antialergică.


2. Metoda de descărcare electrostatică a curelei de mână antistatice

1) descărcarea directă este de a descărca electricitatea statică la sol prin intermediul brățării electrostatice; 2) neutralizarea ionilor pozitivi și negativi din aer și a electricității statice generate de ea însăși; 3) să disipeze electricitatea statică prin materiale consumatoare de energie;

Cureaua de mână antistatică este utilizată pentru a introduce electricitatea statică prin cablul de împământare antistatic în pământ printr-o rezistență de 1 megohm în interiorul cutiei de plastic de pe curea de mână. Conectarea în serie a acestui rezistor este în principal luată în considerare în domeniul siguranței personale. Deoarece efectul rezistenței de 1M ohmi este acela de a menține impedanța sursei de alimentare statice a pământului la o valoare corespunzătoare a rezistenței, astfel încât electricitatea statică să poată fi descărcată rapid pe pământ fără a genera curent excesiv, dăunând echipamentului și oamenilor nu o va simți. sentiment de durere.

Teoria benzii fără fir este de a folosi principiul descărcării coroanelor pentru a disipa o parte din electricitatea statică. Corona de descărcare de gestiune este, de asemenea, numit descărcarea de vârf După încărcarea corpului, acesta necesită de obicei o tensiune mai mare de 1500V. Partea de vârf va elimina aerul și, în al doilea rând, va disipa electricitatea statică.


3.Testerul curelei pentru curele

Testerul curelei de mână poate testa purtarea fiecărei curele de mână. Cu o dimensiune mică, greutate redusă și ușor de utilizat. Dacă valoarea rezistenței nu se încadrează în intervalul standard sau dacă bateria este prea mică, se va da automat o alarmă, iar lumina roșie va fi aprinsă odată cu alarma.

Verificați dacă cureaua de mână conduce bine electricitatea. Testarea antistatică a curelei de mână poate detecta cu ușurință performanța diferitelor tipuri de curele de mână antistatice.

Afișaj de joasă tensiune, alarmă automată la subtensiune.

HAKKO-498 tester curea de mână

curea de mână tester.jpg

4. Imagini detaliate detaliate pentru brățară statică

IMG_3852.jpg_MG_6201.jpgIeftine esd wrist strap.jpg

5. Termeni de plată pentru brățara anti statică:

T / T, Paypal, Western Union.

esd wrist strap1143.png

6. Ambalare și expediere pentru brățară anti statică

PACK.png

esd curea de mână2055.pngHot Tags: esd curea, China, furnizori, en-gros, ieftin, pret

Anchetă

You Might Also Like