ESD Curea pentru incheietura mainii

Anti-static esd curea de mână Model: EC1806 Brand: OEM Tip: Economice
Vorbeste acum

Detalii produs

ESD Curea pentru incheietura mainii


1.Fisa de date privind șnururile de fixare a manșetei

Curea pentru încheietura mâinii de incheiere ESD ieftine

Culoare: Albastru, Roșu, Negru, Verde, Metal, personalizat

Material: curea de mână PU, linia cordului PU înfășurată, fire conducătoare de culoare albă.

(Linia cordului cotit de material PU este mai flexibilă, cu o scalabilitate bună!)

Tensiune statică: <100>

Dimensiunea benzii de mână: Banda reglabilă

Timp de dezintegrare statică: 0,1 (sec)

Distanța dintre conductori de fibră: 1 (mm)

Rezistența la suprafață: 01 (Ω)

Linie înfășurată: 1.8M

Anti-alergice sau nu: ambele au curea de mână economică și antialergică.


2. Manualul curelei de rulare:

Cureaua de mână antistatică este un dispozitiv care este purtat pe încheietura mâinii organismului uman și care descarcă încărcătura electrostatică a corpului. Se compune dintr-o bandă elastică, o lovitură de activitate și un cablu de primăvară. Rezistente de protecție și dopuri sau mandrine. Stratul interior al benzii elastice este tricotat cu fire conductive antistatice, iar stratul exterior este tricotat cu fire obișnuite.


3.ESD Clasificarea curelei de mână

Cureaua de mână ESD este împărțită într-o curea de mână economică, curea de mână antialergică, brățară de încheietură a mâinii, bandă inteligentă antistatică pentru încheietura mîinii, bandă de încheietură din metal, o bandă pentru încheietura mâinii cu dublă buclă și o bandă pentru încheietura mâinii fără fir.

În funcție de structură, este împărțită într-o curea de mână cu o singură buclă și o curea de mână cu buclă dublă, care este utilizată pentru a descărca electricitatea statică a corpului uman. Se compune dintr-o bandă elastică, o lovitură de activitate și un cablu de primăvară. Rezistente de protecție și dopuri sau mandrine. Stratul interior al benzii elastice este tricotat cu fire antistatice, iar stratul exterior este tricotat cu fire obișnuite. Indicatorii principali Lungimea maximă a cablului de arc 250cm Rezistență la scurgere 10 ^ 6Ω (rezistență de protecție 10 ^ 6Ω).

Cureaua de mână cu acumulator este bazată pe principiul fizic al (echilibrului static de tensiune). Conform principiului ingineriei electrostatice, electricitatea statică este dezvoltată folosind principiul împingerii între ioni și se dezvoltă prin electricitate electrostatică autoportantă. Funcția de împingere potențială împinge ionii electrostatici ai corpului în design (zona de colectare) a secetei. Prin [principiul inducției de încărcare], suprafețele pozitive și negative ale plăcii conductoare vor avea, în același timp, efect de "acțiune egală cu încărcătura opusă". Schimbătorul de ioni încorporat poate furniza cu ușurință aceleași cantități de încărcări electrostatice introduse de ionul electrostatic pentru a-l neutraliza, astfel încât să poată obține efectul descărcării electrostatice și are, de asemenea, un șurub pe partea exterioară a mașinii. Conexiune cu bucla conductor internă.


4.Dispozitiv de fixare a brățării statice

ESD grounding socket.JPG

Material: soclu antistatic pentru curea de mână, fier metalic sintetic, vopsea exterioară de placare;

Caracteristici: Mufă anti-static curea de mână, doi lucrători pot folosi în același timp, ocupând un spațiu mic, poate reduce firul de pământ și hainele și instrumentele între bobinaj, terminalul conductiv este ușor de disipare a energiei statice la pământ.

Domeniul de aplicare: prizele ESD pentru curele de mână sunt utilizate pe scară largă în electronică, instrumente de precizie, petrol, chimice, medicale și de sănătate și industria alimentară.


5.Anti static imagini curea

roșu încheietura mâinii strap.jpg

_MG_6511.jpgwristband and  heel grounder.jpg

6. Termeni de plată

T / T, Paypal, Western Union De asemenea, acceptați închiderea lunară (NUMAI pentru clienții obișnuiți).

esd wrist strap1143.png

7. Ambalare & Transport pentru curea de mână și grounder gros

PACK.png

esd curea de mână2055.pngHot Tags: esd curea pentru incheietura mainii, China, furnizori, en-gros, pret ieftin

Anchetă

You Might Also Like