Mâner anti static

Curea de mână antistatică esd
Model: EC1806
Brand: OEM
Tip: economic
Vorbeste acum

Detalii produs

Bratara anti statica


1. Specificație pentru brățări statice antice  

Economie Curea de mână anti-statică esd

Culoare: Albastru, Roșu, Negru, Verde, Metal, personalizat

Material: curea pentru incheietura mainii PU, linia cablului PU bobinat, fire conductoare albe. (Linia cordului cotit de material PU este mai flexibil, cu o scalabilitate buna!)

Tensiune statică: <100>

Dimensiune bandă: bandă reglabilă

Timp de dezintegrare statică: 0,1 (sec)

Distanța dintre conductori de fibră: 1 (mm)

Rezistența la suprafață: 01 (Ω)

Linie înfășurată: 1.8M

Anti-alergice sau nu: ambele au curea de mână economică și antialergică.


2. Manualul curelei de rulare:

Cureaua de mână antistatică este un dispozitiv care este purtat pe încheietura mâinii organismului uman și care descarcă încărcătura electrostatică a corpului. Se compune dintr-o bandă elastică, o lovitură de activitate și un cablu de primăvară. Rezistente de protecție și dopuri sau mandrine. Stratul interior al benzii elastice este tricotat cu fire conductive antistatice, iar stratul exterior este tricotat cu fire obișnuite.


3.Precauții la purtarea unei curele antistatice pentru încheietura mâinii

Nu permiteți deconectarea când utilizați cureaua antistatică pentru mână. În caz contrar, efectul de împământare va fi pierdut. Principala problemă cu folosirea diferitelor brățări este aceea că acestea sunt deschise, uneori temporare și, uneori, deconectate pentru o lungă perioadă de timp, astfel încât cureaua de mână antistatic își pierde efectul de împământare. Prin urmare, unii oameni folosesc un detector anti-static pentru curea pentru mână pentru a măsura starea lor de oprire, iar alții folosesc un instrument de monitorizare pentru a măsura circuitul deschis și rezistența curelei de mână antistatice. Cureaua antistatică a curelei de mână nu este strânsă, iar rezistența de contact dintre pielea umană și cureaua de mână antistatică devine mare, iar rezistența unor curele antistatice pentru încheietura mâinii este cureaua însăși. Când cureaua atinge pământul, rezistența sa este mult redusă, eventual rezultând pericolul unui șoc electric la om. Unii care pretind a fi brățări fără fir sunt mult mai puțin eficienți decât cei cu fir. Prin urmare, pentru acest tip de produs, trebuie să fim atenți la următoarele detalii.

1. Cureaua de mână antistatică trebuie să fie strânsă pe piele și nu pe haine sau mănuși.

2, angajații de piele uscată, dacă testul nu reușește, înainte de retestare, purtați o cremă specială de piele la brățară pentru a crește conductivitatea pielii.

3. Dacă cureaua de mână are un punct de legare la pământ, cureaua de mână antistatică trebuie utilizată fără a afecta funcționarea. Pentru angajații care nu reușesc să utilizeze cureaua de mână, ei trebuie să folosească mănuși antistatice.

4. Când lucrați în zone de protecție antistatică, angajații sunt încurajați să utilizeze cât mai mult posibil curele de mână antistatice.

Pe scurt, cureaua antistatică pentru mână utilizează un cablu special de împământare cu o priză pentru conectarea la pământ. Nu poate fi fixat pe corpul metalic de pe masă sau birou deoarece rezistența acestor corpuri metalice la sol poate fi foarte mare. Verificați întotdeauna rezistența curelei de mână antistatice. Pentru a proteja împotriva daunelor cauzate de electricitatea statică.


4.Dispozitiv de fixare a brățării statice

ESD grounding socket.JPG

Material: soclu antistatic pentru curea de mână, fier metalic sintetic, vopsea exterioară de placare;

Caracteristici: Mufă anti-static curea de mână, doi lucrători pot folosi în același timp, ocupând un spațiu mic, poate reduce firul de pământ și hainele și instrumentele între bobinaj, terminalul conductiv este ușor de disipare a energiei statice la pământ.

Domeniul de aplicare: prizele ESD pentru curele de mână sunt utilizate pe scară largă în electronică, instrumente de precizie, petrol, chimice, medicale și de sănătate și industria alimentară.


5. Imagini statice pentru brat

roșu încheietura mâinii strap.jpgIeftine esd wrist strap.jpg

6. Termeni de plată pentru brățara anti statică:

T / T, Paypal, Western Union De asemenea, acceptați închiderea lunară (NUMAI pentru clienții obișnuiți).

esd wrist strap1143.png

7. Ambalare și expediere pentru brățară anti statică

PACK.png

esd curea de mână2055.pngHot Tags: antistatic brățară, China, furnizori, en-gros, ieftine, preț

Anchetă

You Might Also Like