Curea antistatică Esd pentru încheietura mâinii

Curea de mână antistatică esd
Model: EC1806
Brand: OEM
Culoare: albastru, negru, roșu, roșu închis, verde sau personalizat
Vorbeste acum

Detalii produs

Curea de mână antistatică esd


1. Specificație anti statică pentru curea pentru încheietura mâinii  

Economie Curea de mână anti-statică esd

Culoare: Albastru, Roșu, Negru, Verde, Metal, personalizat

Material: curea pentru incheietura mainii PU, linia cablului PU bobinat, fire conductoare albe. (Linia cordului cotit de material PU este mai flexibil, cu o scalabilitate buna!)

Tensiune statică: <100>

Dimensiune bandă: bandă reglabilă

Timp de dezintegrare statică: 0,1 (sec)

Distanța dintre conductori de fibră: 1 (mm)

Rezistența la suprafață: 01 (Ω)

Linie înfășurată: 1.8M

Anti-alergice sau nu: ambele au curea de mână economică și antialergică.


2. Manualul curelei de rulare:

Cureaua de mână antistatică este un dispozitiv care este purtat pe încheietura mâinii organismului uman și care descarcă încărcătura electrostatică a corpului. Se compune dintr-o bandă elastică, o lovitură de activitate și un cablu de primăvară. Rezistente de protecție și dopuri sau mandrine. Stratul interior al benzii elastice este tricotat cu fire conductive antistatice, iar stratul exterior este tricotat cu fire obișnuite.


3. Utilizarea și utilizarea produsului:


Cureaua antistatică pentru încheietura mâinii este un dispozitiv purtat pe încheietura mâinii pentru a elibera încărcătura electrostatică acumulată pe corpul uman. Poate proteja în mod eficace dispozitivul de rezistență la zero de a fi deranjat de electricitatea statică și poate descărca electricitatea statică a corpului uman. Când este folosit, se folosește cureaua de mână. Contactați pielea și asigurați-vă că firul de împământare este legat la pământ, pentru a maximiza eficiența acestuia. Purtați această curea de mână antistatică, care poate îndepărta cu siguranță electricitatea statică generată în corpul uman în decurs de 0,1 secunde.


4. De ce ar trebui să folosim cureaua de mână esd în fabrica electronică?

În plus față de îmbrăcămintea antistatică și încălțămintea antistatică, curelele de mână antistatice sunt, de asemenea, cele mai elementare echipamente antistatice.

Cureaua antistatică a încheieturii mâinii poate proteja în mod eficient părțile rezistente la zero de a fi perturbate de electricitatea statică și poate descărca electricitatea statică a corpului uman. . Este alcătuită din bandă elastică antistatică, snap-uri de activitate, cordon de primăvară. Rezistente de protecție și dopuri sau mandrine. Stratul interior al benzii elastice este tricotat cu fire antistatice, iar stratul exterior este tricotat cu fire obișnuite.

Curelele de mână antistatice nu sunt doar ușor de configurat și de utilizat, ci și cele mai accesibile din punct de vedere al prețului. Motivul este că electricitatea statică evacuată din corpul uman este descărcată pe pământ prin curelele de mână și firul de împământare. Prin urmare, cureaua de mână trebuie să fie în contact cu pielea în timpul utilizării. Sârmă de împământare trebuie, de asemenea, să fie împământată direct și să se asigure că firul de împământare nu este obstrucționat pentru o eficiență maximă.

Purtați o curea de mână antistatică, aceasta poate înlătura cu siguranță electricitatea statică generată în corpul uman în decurs de 0,1 secunde. Curelele de mână cu pământ sunt cele mai elementare și cele mai utilizate echipamente antistatice. Prin urmare, pentru a descărca mai bine electricitatea statică, utilizați o curea antistatică pentru încheietura mâinii.


5. Imagini curea antico-statică

Anti-static esd wrist strap.jpgIeftine esd wrist strap.jpg6. Termenii de plată pentru cureaua de mână Esd:

T / T, Paypal, De asemenea, acceptați închiderea lunară (NUMAI pentru clienții obișnuiți).

esd wrist strap1143.png

7. Întrebări frecvente despre cureaua de mână antistatică:

1) Cureaua dvs. de mână este suficient de ieftină?

Da, la fel de scăzut ca USD0.6-0.8 / set.

2) Ce altă culoare aveți pentru cureaua de mână esd?

Roșu, Verde, Albastru, Negru, De asemenea, aveți curea de mână metalică.

3) Aveți prețuri de distribuție pentru cureaua de mână esd?

Da, 10% reducere pentru mai mult de 1000PCS.

8. Ambalare & Transport

PACK.png

esd curea de mână2055.pngHot Tags: anti-static esd curea de mână, China, furnizori, en-gros, preț ieftin

Anchetă

You Might Also Like