Corpul uman Discharger electrostatic

Dispozitiv de descărcare electrostatică a corpului uman
Model: EC2001
Brand: OEM
Putere de lucru: baterie integrată cu litiu
Vorbeste acum

Detalii produs

Dispozitiv de descărcare electrostatică a corpului uman


1.Articol de descărcări electrostatice pentru corpul uman (poate fi personalizat)

Bile de eliminare statică, cunoscută și sub denumirea de instrument de descărcare electrostatică, cu bile electrostatice. Este un fel de produs de descărcare electrostatică a corpului uman adecvat pentru utilizare în locuri inflamabile, explozive și antistatice. Scopul principal al dezvoltării acestui produs este de a folosi acest produs pentru a se acumula în zonele inflamabile, explozive și periculoase și în locurile antistatice. Încărcarea electrostatică este descărcată în siguranță, evitând accidentele de incendiu și explozii cauzate de electricitatea statică a corpului uman, șocul electric al corpului uman și reducerea deteriorării electrostatice a componentelor electronice.

Baterie descărcare electrostatică

Baterie descărcare electrostatică

2.Material pentru descărcătorul electrostatic al corpului uman

Materialul cu filet: 304 din oțel inoxidabil

Diametrul pinului: Φ38mm

Grosimea peretelui polului: 1,0 mm

Înălțimea produsului: 1m

Diametrul bilei atinge: Φ90mm 6, grosimea peretelui flanșei de montare: 3,0mm

Lungimea cablului de împământare: cablu PU liniar de 3 metri


4. Afișarea imaginilor

Eliminați staticul personal

5. Caracteristicile de funcționare

Rezistența electrică a corpului este adesea trecută cu vederea pentru că este invizibilă, dar se datorează faptului că aceste pericole ascunse ne-au provocat mari pierderi și răniri. Prin urmare, bilele de eliminare statice integrează un nou tip de produs dezvoltat prin acumulare electrostatică, descărcare electrostatică, descărcare cu scânteie, perie de descărcare a coroanei, principiu de descărcare prin descărcare prin descărcare electrostatică. Împiedică producerea de energie electrică statică și limitează generarea de energie electrică statică astfel încât să nu fie periculoasă. În al doilea rând, încărcătura generată este scursă sau îndepărtată cât mai repede posibil, eliminând astfel o acumulare mare de încărcături.


6.Măsuri de instalare

Bila de eliminare statică a corpului uman este plasată direct la intrarea și ieșirea personalului din afara zonei de protecție statică. Persoana se află direct pe pedala metalică și atinge mingea manuală cu mâna timp de 0,5-1 secunde, ceea ce poate duce la eliminarea mai eficientă a electricității statice; eliminarea mingii însăși are și dispozitivul de împământare, dacă aveți nevoie de împământare, trageți afară firul negru de la bază și conectați-l la dispozitivul de împământare pentru a asigura în continuare efectul conductiv. Explozie-dovada corpul uman de eliminare statică mingea, aspectul său este făcut din tub din oțel inoxidabil și minge inoxidabil, este potrivit pentru chimice, metalurgie, militare, petrolier, sala de calculator, hotel de înaltă calitate, hotel de înaltă calitate, de înaltă calitate birou și alte locuri inflamabile și explozive.


7. Termenii de plată

esd încheietura mâinii strap1143.pngAnchetă