Dispozitiv de descărcare electrostatică

Dispozitiv de descărcare electrostatică
Model: EC2001
Brand: OEM
Putere de lucru: baterie integrată cu litiu
Vorbeste acum

Detalii produs

Dispozitiv de descărcare electrostatică a corpului uman


1. Fișa tehnică a dispozitivelor de descărcare electrostatică

1. Putere de lucru: baterie de litiu de înaltă performanță

2. Curent de dormit: <>

3. Curent de funcționare: <>

4. Temperatura de lucru: -40 ° C ~ 60 ° C

5. Timp de răspuns: <>

6. Rezistența la împământare: ≤55Ω

7. Gradul de protecție împotriva exploziilor: ExibIICT6 Gb

8. Rezistența statică la tensiune: ± 20KV

9. Modul de alarmă: alarma sonoră și lumină (> 90dB, măsurare liniară a distanței de 30 cm)

2.Parametrii mecanici:

1, diametrul bilei de oțel: 90 mm

2, diametrul conductei de oțel: 38 mm

3, grosimea peretelui bilei de oțel: 1mm

4, grosimea peretelui tubului de oțel: 1,2 mm

5, înălțimea produsului: 1,1 m

Bază de descărcare electrostatică

3.Applications

1. platforme de autostradă și de petrol;

2. intrarea zonei de stocare a uleiului și a treptei superioare a rezervorului de stocare;

3. În afara sălii de pompare;

4. port de descărcare a stației de benzină;

5. lângă autocisterna;

6. Alte locuri care trebuie să elimine electricitatea statică din corpul uman, cum ar fi fabrica de electronice, sala de calculatoare, intrarea clădirii chimice, etc.


4. Introducerea produsului:

Dispozitivul de descărcare electrostatică a corpului uman este o nouă generație de produse inteligente împotriva exploziilor concepute pentru industria petrochimică. Poate să decidă dacă tensiunea statică a corpului uman este în zona de siguranță. Când tensiunea statică a corpului uman depășește 150V, sunetul și alarma de lumină vor fi solicitate, iar bilele de atingere vor fi apăsate continuu până când tensiunea corpului uman este în zona de siguranță înainte de a intra în zona de lucru.

Dispozitivul de alarmă pentru descărcarea electrostatică a corpului uman prelungește în mod rezonabil și eficient timpul de descărcare statică, eliberează în siguranță energia statică, nu asigură un șoc electric în timpul descărcării statice a corpului uman, nu se generează scântei, elimină complet pericolul ascuns de accident de incendiu și explozie provocat de static electricitate. . Și special proiectat semn de avertizare "Vă rugăm să eliminați electricitatea statică a corpului uman", aspectul este frumos și generos, instalarea este simplă și de încredere, care oferă o garanție eficientă pentru producția în condiții de siguranță a întreprinderilor.

În prezent, unele întreprinderi autohtone folosesc conductoare metalice pentru descărcarea și descărcarea directă a electricității statice în locuri inflamabile și explozive. Deși această metodă poate elimina electricitatea statică în corpul uman, este inevitabil că energia de descărcare electrostatică este mare datorită descărcării între conductori, rezultând o scânteie electrică și un șoc electric la nivelul corpului uman.

În general, când tensiunea electrostatică a corpului uman ajunge la 2000V, energia instantanee de descărcare între corpul uman și conductorul electrostatic poate ajunge la 0,4mj, mult mai mare decât energia minimă de aprindere a vaporilor de ulei de 0,2mj și este complet echipată cu condiții de incendiu și explozii. Prin urmare, vă recomandăm să utilizați o alarmă de descărcare electrostatică a corpului uman care nu generează scântei pentru a reduce energia instantanee a descărcării electrostatice și pentru a evita pericolul.


5. Imagini cu bilă descărcare electrostatică


6. Termenii de plată

TT, Western Union, Paypal etc.


7. Ambalare și expediere

Un set / cutie, Dimensiune carton: 1m * 0.15m * 0.15m.

Greutate brută: 8 kg / carton.

Timp de plumb: 1-3 zile


Anchetă