Antistatice impamantare priza

Antistatice impamantare priza
Model: PL-02
Terminal de top: inel sfârşitul
Aplicare: impamantare priza funcţionează cu încheietura curea/curea de împământare
Vorbeste acum

Detalii produs

Încheietura curea L tip anti-statică impamantare priza1.L tip esd pămîntul specificaitons

  • Carcasa exterioară este ştampilat la 1,5 mm grosime tabla, iar firul de impamantare este fabricat din sârmă din cupru grosime 10-core sârmă din PVC, care este durabil si puternic;

  • Metoda de cablare este nou şi unic, astfel încât punctul de conexiune nu este afectată, şi punctul de conexiune nu va fi rupt;

  • Cu un inel de încheietura mâinii în slotul agăţat, operaţiunea este îngrijite şi convenabil.

 

2. folosirea pentru anti-statică impamantare priza

Priză de pământ ESD este utilizat cu un încheietura curea/impamantare cataramă, etc. În orificiul de inserare terminale de aligator curea clip cu un capăt de încheietura mâinii şi pămîntul cataramă scos, acesta este eficient întemeiată. Priza de pământ poate fi instalat pe bancul de lucru şi convenabil impamantare.


3. ESD priza imagini detaliate

esd ground socket

4. plată termeni:

PayPal, T/T, Western Union, de asemenea, acceptă lunar de închidere (numai pentru clientii regulat).

esd wrist strap1143.png

5. FAQ pentru soclu anti-statică:

1.Q:How pentru a determina calificarea de producătorii de produse anti-statică?

A:First de toate, trebuie să ştim producţia baza produselor anti-statică, care necesită cumpărătorului să faci vizitele pe teren. În cazul în care baza de producţie este foarte mare şi poate avea producţie foarte bună calificare, atunci acesta cu siguranta ne va oferi servicii mai bune.

Al doilea este pentru a vedea dacă un producător de produse anti-statică a avansat de producţie şi echipamente de testare, deoarece anti-static îmbrăcăminte după încheierea producției nu poate fi livrat direct, dar să efectueze testele corespunzătoare, trebuie să fie în conformitate cu prevederile standardelor naţionale de testare şi de producţie.

Şi echipa de producţie din întreaga fabrica poate avea nivel şi foarte mare capacitate, şi experienţă în această industrie este, de asemenea, foarte bogat, poate avea o mulţime de brevete şi de cercetare rezultate, care este de asemenea important pentru anti-static îmbrăcăminte.


2.Q:How este bancul de lucru anti-statică la pământ?

A: banc de lucru anti-statică a funcţia anti-statică, nu numai pentru că spaţiul de lucru utilizează covorase anti-statică, dar, de asemenea, un factor foarte important este firul de impamantare anti-statică. Un banc de lucru, fără o antistatice firului de împământare nu poate functiona ca un antistatice. Firul de impamantare anti-statică este la electricitate statică, generată de întreaga anti-statică bancul de lucru subterane de descărcare de gestiune.


6. ambalare & transport

packaging for esd ground socket

 

esd products delivery.JPG


Hot Tags: antistatice impamantare priza, China, furnizori, en-gros, ieftine, Pret

Anchetă

You Might Also Like