ESD pvc cortină

ESD pvc cortină
Model: EC1104
Culoare: alb clar, verde deschis, galben deschis
Dimensiune: 20cm * 30m * 2mm
Vorbeste acum

Detalii produs

Preț scăzut industrial moale ESD Pvc Strip Cortina


1. Specificații pentru cortina de ușă pentru pardoseli din PVC

Tip produs:
ESD panouri de perete din PVC CURTAIN
Material:
PVC
Suprafaţă:
Cu nervuri
Tehnica:
extrudat
Caracteristică:
1) coroziune anticorozivă protejată cu UV
2) Întârzierea focului și se poate stinge automat de la sine
3) Izolarea fonică, absorbția fonică, izolarea termică și conservarea căldurii
4) Rezistent la umezeală, rezistent la mucegai, rezistent la apă și șoc
5) Non-deformare, rezistent la îmbătrânire, rezistență la culoare pentru o perioadă foarte lungă de timp prin formula specială
6) Greutate ușoară, ușoară și convenabilă pentru depozitare, transport și utilizare
7) Are o suprafață netedă și tare și este potrivit pentru vopsire
Grad:
100% Virgin
70% Virgin + 30% reciclata
50% Virgin + 50% reciclata
100% reciclat
Probă:
Disponibil

2. Caracteristicile cortinei ESD pvc

* Lățime: 20/30 / 40cm sau personalizat

* Grosime: 2mm, 3mm

* Lățime: 20cm sau personalizat.

* Rezistență la suprafață: 10e6-10e9

Straturile anti-statice din PVC nu sunt doar antistatice, ci și transparente. Acestea pot bloca pierderea de aer condiționat și de încălzire, pot preveni intruziunea prafului și pot realiza compartimente multifuncționale, cum ar fi workites, birouri și saloane. Nu ocupă spațiu și configurează în mod eficient spațiul limitat din instalație.


3.Avantaje antisanta pentru cortina

 • controlul dăunătorilor: cortina anti-statică portocalie poate emite valuri de lumină speciale, astfel încât toate tipurile de insecte de evitat, pentru prelucrarea alimentelor, furaje și alte industrii pot avea un efect deosebit de neașteptat.

 • anti-UV: cortina antistatică poate fi utilizată pentru ecranare în zona de sudură, permite doar trecerea prin lumină vizibilă, evitarea razele ultraviolete dăunătoare, observarea ușoară a operațiunii și împiedicarea zborului, fumului, resturilor, protejarea personal Siguranța pentru prevenirea apariției incendiilor.

 • rezistență la frig: perdelele antistatice sunt fabricate din material pvc și mențin încă un grad ridicat de moliciune la -70 ° C, fără deformare, fără pauză, pot face liber mărfurile, vehiculele și personalul. Retardant ignifug: Perdelele anti-statice nu sunt ușor de ars, ignifuge și puternice, potrivite pentru atelierele ușilor de construcție inflamabile, fabricile chimice, fabricile de tipărire, fabricile de materiale plastice etc.

 • izolarea fonică: pentru a reduce zgomotul la cea mai mică valoare a decibelului, pentru a preveni difuzia zgomotului, pentru a reduce poluarea sonoră, acționând pe ecranul ecranului, poate îmbunătăți confortul și rezultatele producției la locul de muncă. Antistatic: Perdelele anti-statice nu generează electricitate statică după frecare, potrivite pentru uzinele în care electricitatea statică este strict interzisă.

 • Izolarea: perdelele anti-statice au un efect de izolare mai bun, pot economisi energie, pot preveni evacuarea aerului condiționat în timpul verii, împiedică intrarea în aer a aerului rece în timpul iernii, păstrați cald și vânt. Economisire de energie: fără consum de energie, fără zgomot, fără componente în mișcare, eficiență îmbunătățită de îngheț, viteză redusă de funcționare a congelatorului, economie de până la 50%.


4. Imagini pentru cortina cu bandă antistatică:

5.FAQ

1) Care sunt dezavantajele perdelelor anti-statice?

perdele anti-statice de înaltă calitate și perdele anti-statice inferioare nu sunt ușor de diferențiat în ceea ce privește aspectul, numai după ce utilizarea este mai clară, cum ar fi perdelele anti-statice de înaltă calitate nu sunt ușor anti-statice galbene, dure și inferioare perdele după o perioadă de utilizare Începe să galben, se simte greu și este incomod pentru utilizare.

2) Care este domeniul de aplicare al perdelei anti-statice?

Valoarea rezistenței anti-statice a cortinei este cuprinsă între Ω104-1011, care previne în mod eficient producția de energie electrică statică și disiparea electricității statice. Produsele antistatice sunt fabricate din materiale fine, moi și transparente, non-toxice și ecologice. Ele sunt cele mai bune materiale izolante antistatice recunoscute acasă și în străinătate. Produsele sunt utilizate pe scară largă în domeniul electronicii, aparatelor electrice, produselor farmaceutice, produselor chimice, textilelor, articolelor de îmbrăcăminte, imprimării, încăperilor curate, camerelor curate, camerelor sterile și altor întreprinderi pentru a curăța și curăța 10-10 milioane de plante industriale curate.


6. Termenii de plată

esd products payment.jpg

7. Informatii de ambalare si expediere pentru cortina ESD

 • Dimensiune standard: 20cm * 50m * 2mm

  Informații de ambalare: 1 rolă / carton Dimensiune: 25cm * 50cm * 50cm.

  Greutate brută: 26 kg / carton.

 • Termenul de livrare: 1-2 zile, stocuri gata.Anchetă