ESD Pvc perdea moale

ESD Pvc perdea moale
1.Model: EC1101
2.Size: 1.37m * 30m * 0.3mm
3.Rezistența de suprafață: 10e6-10e9 ohm
4. Culoare: grilă clară, grilă clară, negru
Vorbeste acum

Detalii produs

Clear Grid ESD Pvc perdea moale


1. Specificație Specificații pentru perdele Soft PVC

ESD CURTAIN din PVC PVC

Imaginea ESD pentru testarea perdelelor

2. Avantaje pentru Cortina Soft PVC

Straturile antistatice din PVC nu numai că au o rezistență antistatică, ci și o transparență bună. Poate bloca pierderea de aer condiționat și încălzire; poate preveni în mod eficient intruziunea prafului și a razelor ultraviolete și poate fi folosită împreună cu aerul condiționat pentru a reduce pierderea de aer rece și pentru ca aerul condiționat să economisească multă energie electrică. Cu. Poate reduce decibele de zgomot, împiedică răspândirea zgomotului și reduce poluarea sonoră. Poate fi folosit ca un ecran al compartimentului mașinii pentru a realiza compartimente multifuncționale fără a ocupa spațiu și pentru a asigura cea mai eficientă configurație și utilizare a spațiului limitat din instalație. Îmbunătățiți confortul și productivitatea spațiului de lucru.


3.Applications

Straturile anti-statice sunt moi, transparente, rezistente la praf, antistatice, libere de plimbare și alte funcții utilizate pe scară largă în electronică, ceasuri, produse alimentare, farmaceutice, refrigerare și alte industrii, în special pentru industria de purificare din industria electronică, cameră curată Cerneala neagră conductivă este imprimată pe filmul din PVC cu un efect antistatic bun, astfel încât grila de produse are o bună conductivitate electrică.


4. Imagini cortina de tip fagure ESD:

5.Face pentru curtain ESD fagure

1) Care este termenul de plată?

A: T / T, Western Union, Paypal sunt acceptabile:

30% depozit împreună cu PO lansat.

70% înainte de expediere.

Termenii de plată pot fi negociați cu relații de afaceri pe termen lung.

2) Care sunt dimensiunile pentru perdele anti-statice?

0.3mm * 1.37m * 30m * 0.5mm * 1.37m * 30m * 1mm * 1.37m * 20m * 2mm * 1.37m * 20m

3) Care este rolul perdelelor anti-statice?

Acțiunile organismului uman sau contactul, separarea, frecare sau inducția cu alte obiecte pot genera electricitate statică de câteva mii de volți sau chiar zeci de mii de volți. Electricitatea statică provoacă vătămări grave în multe domenii. Electrificarea prin frecare și staticul corpului uman reprezintă două pericole majore în industria electronică. Principalele măsuri pentru protecția electrostatică în timpul producției sunt scurgerea electrostatică, disiparea, neutralizarea, umidificarea, ecranarea și împământarea. Cu perdele antistatice, puteți evita coliziunea electricității statice cu alte tipuri de electricitate statică.


6. Termenii de plată pentru draperiile antistatice

esd products payment.jpg

7. Informatii de ambalare si expediere pentru cortina ESD

  • Informații ambalare: 1 rulou / cutie. Dimensiune: 1.37m * 30m * 0.3mm.

    Greutate brută: 15,8-16kg / carton.500 cutii / container 20ft.

  • Perioada de plumb: întotdeauna aveți stocuri de vânzare.

  • Capacitate de aprovizionare: 10000 ronuri pe lună.Hot Tags: esd pvc perdea moale, China, furnizori, en-gros, pret, ieftin

Anchetă

You Might Also Like