ESD Pvc Cortina cu fagure de miere

ESD pvc cortina cu fagure
Model: EC1101
Dimensiune: 1.37m * 30m
Culoare: clar, grilă clară, grila neagră etc
Vorbeste acum

Detalii produs

ESD pvc cortina cu fagure


1.Presă din PVC pvc cu detalii de tip fagure

  • Straturile anti-statice sunt moi, transparente, rezistente la praf, antistatice, libere de plimbare și alte funcții utilizate pe scară largă în electronică, ceasuri, produse alimentare, farmaceutice, refrigerare și alte industrii, în special pentru atelierul de purificare a industriei electronice, Cerneala neagră conductivă este imprimată pe filmul din PVC cu un efect antistatic bun, astfel încât grila de produs are o conductivitate electrică bună.

  • Culori: Grilă clar.Clear, Negru clar, Albastru clar

  • Rezistența la suprafață: 10e7-10e9ohm. Rezistența este conductivă.


2.Aplicarea perdelei ESD pvc cu fagure

  • Cortina de aer anti-statică este potrivită pentru microelectronică, medicină, aerospațială, mașini de precizie și alte industrii. Acesta este în principal împărțit în ochiuri fără fir și cu ochiuri, moale, transparent, ignifug, nu este ușor de îmbătrânit și are o bună funcție antistatică, dar perdeaua de rețea este mai antistatică decât perdeaua fără grilă.

  • Straturile anti-statice sunt potrivite pentru încercări de produse noi, producție pe șantiere mici, producție de comandă pe termen scurt etc., care sunt economice, convenabile și rapide și reprezintă un echipament bun pentru stabilirea zonelor de lucru antistatice fără praf pe termen scurt.


3.Maintenance si curatarea pardoselilor ESD pvc cu fagure

Cortina transparentă antistatică este un material special folosit pentru atelierul antistatic pentru a fi folosit ca partiție (diagrama efectului decorativ întrerupt).

Întreținerea și curățarea

1, perdele anti-statice în plus față de anti-statice, există o funcție foarte bună este praf, praf este mult mai dificil de a atinge cortina, astfel curățarea este relativ simplă. De obicei, trebuie doar să ștergeți cortina cu o cârpă uscată.

2, dacă doriți să spălați cortina, nu puteți utiliza apă caldă, nu se poate spăla cu benzină, de obicei cu o cârpă moale înmuiată într-o pungă de apă cu săpun din lapte, apoi se spală cu apă caldă și apoi se usucă natural.

esd pvc cortina

4.Disponibilitatea imaginilor pentru perdele ESD pvc cu fagure


ESD GRID PVC CURTAIN

5. Întrebări frecvente

1) Cum se detectează cortina anti-statică

Instrument anti-static de control al perdelelor: tester de rezistență la suprafață cu ciocan greu ACL800

Parametrii tehnici pentru cortina anti-statică:

Cu rezistență la suprafața rețelei: 10 ^ 4Ω-10 ^ 6Ω

Suprafața rețelei Wihout: 10 ^ 8Ω-10 ^ 10Ω

Perioada de reducere a tensiunii electrostatice: + V -V 0.30S 0.40S

2) Care sunt tipurile de perdele anti-statice?

Straturile anti-statice sunt în principal împărțite în ochiuri și fără ochiuri. Ele sunt moi, transparente, ignifuge și rezistente la îmbătrânire. Toate au funcții anti-statice bune, dar perdelele de plasă sunt mai bune decât nici un fel de plase. Efectul antistatic al cortinei este mai puternic.


6.Packing & Transport

Ambalaj: 1rol / carton, dimensiune cutie: 1.4m * 0.1m * 0.1m. Greutate brută: 16kgs.

Timp de plumb: 1-2 zile pentru 500 de lire.

Hot Tags: esd pvc cortina cu fagure de miere, China, furnizori, en-gros, pret ieftin

Anchetă

You Might Also Like