Film transparent din PVC anti-static Grid

ESD Clear Grid Film anti-static din PVC
Model: EC1101
Dimensiune: 1.37m * 30m * 0.3mm, 1.37m * 30m * 0.5mm, 1.37m * 30m * 1mm
Culoare: Grilă transparentă, Grilă albastră, Grilă galbenă, Grilă neagră.
Vorbeste acum

Detalii produs

ESD Clear Grid Film anti-static din PVC


1.Specifications

Filmul anti-static din PVC Clear Grid se mai numește perdea tipărită carbon carbonată ESD.

Dimensiune: 1.37m (lățime) * 30m (lungime) * 0.3 / 0.5 / 1.0mm (grosime)

Material: perdea de aer antistatică grilă (ESD PVC CARBON PRINTED GURTAIN) este tipărită cu cerneală neagră conductivă pe o peliculă transparentă din PVC cu efect anti-static bun. Suprafața grilei de deasupra perdelei de aer anti-statice a grilei are o descărcare statică mai bună a ESD.

Caracteristici: Această perdea de aer anti-static grilă este moale, transparentă, ignifugă și nu este ușor de îmbătrânit. Metoda de utilizare este simplă, economică, comodă și rapidă.

Rezistență față: 104 ~ 106Ω

Rezistență spate: 108 ~ 1010Ω

Domeniul de aplicare: Perdea de aer antistatică de grilă este potrivită pentru microelectronică, medicamente, aerospațiale, utilaje de precizie și este utilizată mai ales pentru a stabili zone de lucru antistatice și fără praf pe termen scurt.


2.Cum să utilizați ESD Clear Grid Film anti-static din PVC

Folosiți acest film antistatic în jurul zonei de lucru pentru a realiza o zonă simplă de purificare anti-statică, fără praf. Este mai potrivit pentru producția de încercări de produse noi, fabricarea de loturi mici, producția de comenzi pe termen scurt etc.

3.Images

esd pvc film.jpg

esd grid.jpg

Testarea 4.ESD și utilizarea imaginii


5.FAQ

1. Este domeniul de aplicare al perdelei de plasă antiestatică și cauciuc antiestatic?

Pentru a elimina pericolele electrice statice, atelierele de producție și laboratoarele avansate din industria microelectronică, cum ar fi dispozitivele electronice semiconductoare, computerele electronice, echipamentele de comunicații electronice și circuitele integrate trebuie să fie prevăzute cu covorașe antistatice sau cu covorașe conductive. După așezare și împământare, suprafața de lucru va descărca electricitatea statică a corpului uman, astfel încât pensetele, instrumentele, instrumentele ESD etc., care contactele corpului uman cu suprafața mesei să atingă un potențial substanțial uniform, astfel încât sensibilul electrostatic dispozitivul (SSD) nu este supus fenomenelor de descărcare electrostatică, cum ar fi frecarea și electricitatea. Interferența benzii de suprafață cu pas larg, astfel încât să se obțină efectul protecției electrostatice.

Strict imposibil.

2.Care este' termenul principal pentru filmul PVC antistatic esdClear Grid?

1-2 zile.Întotdeauna au stocuri gata.


6.Informații despre ambalare

Pentru dimensiuni 1,37m * 30m * 0,3mm, Dimensiune cutie: 143 x 16 x 16 cm / rola, Greutate brută: 16 kg / cutie.

Hot Tags: peliculă de pvc antistatică netă, China, furnizori, en-gros, ieftin, preț

Anchetă

You Might Also Like